Gökhan001 Centipat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 N11'den gamepad aldım bu ürünü iade etmek istiyorum ama kutusu yırtık. Garanti belgesinin yazı olmayan sol alt tarafı yırtık. İade kabul edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
N11'den gamepad aldım bu ürünü iade etmek istiyorum ama kutusu yırtık. Garanti belgesinin yazı olmayan sol alt tarafı yırtık. İade kabul edilir mi?
Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #2 Kabul edilmeyebilir en nihayetinde iade olan ürünü tekrar kutusu ile beraber satışa koyacaklar.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #3 Hocam size kutu yırtık olarak'mı geldi daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Gökhan001 Centipat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #4 mehmeticikisi dedi: Hocam size kutu yırtık olarak'mı geldi daha fazla bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamepad kutuları karton oluyor yırtmadan açamıyorsun ben yırttım. Neoreality dedi: Kabul edilmeyebilir en nihayetinde iade olan ürünü tekrar kutusu ile beraber satışa koyacaklar. Genişletmek için tıkla... Ama daha 14 gün dolmadı.
mehmeticikisi dedi: Hocam size kutu yırtık olarak'mı geldi daha fazla bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamepad kutuları karton oluyor yırtmadan açamıyorsun ben yırttım. Neoreality dedi: Kabul edilmeyebilir en nihayetinde iade olan ürünü tekrar kutusu ile beraber satışa koyacaklar. Genişletmek için tıkla... Ama daha 14 gün dolmadı.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #5 Gökhan001 dedi: Gamepad kutuları karton oluyor yırtmadan açamıyorsun ben yırttım. Ama daha 14 gün dolmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bandı yok muydu koruma bandı oradan açaydınız.
Gökhan001 dedi: Gamepad kutuları karton oluyor yırtmadan açamıyorsun ben yırttım. Ama daha 14 gün dolmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bandı yok muydu koruma bandı oradan açaydınız.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #6 Kabul etmezler hocam. Açılmış ürünleri genelde geri yolluyorlar.
Gökhan001 Centipat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #7 mehmeticikisi dedi: Hocam bandı yok muydu koruma bandı oradan açaydınız. Genişletmek için tıkla... Koruma bandı yoktu. kesmeden açılmazdı kutu
mehmeticikisi dedi: Hocam bandı yok muydu koruma bandı oradan açaydınız. Genişletmek için tıkla... Koruma bandı yoktu. kesmeden açılmazdı kutu
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #8 Gökhan001 dedi: Koruma bandı yoktu. Kesmeden açılmazdı kutu. Genişletmek için tıkla... Hocam kutuyu geri paketleyin kargoda yırtık geldi deyin.
Gökhan001 dedi: Koruma bandı yoktu. Kesmeden açılmazdı kutu. Genişletmek için tıkla... Hocam kutuyu geri paketleyin kargoda yırtık geldi deyin.