chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Sipariş vereceğim adres başlığı girmeme rağmen hata veriyor. Farklı telefonlardan denedim olmuyor. Eve sipariş verdiğim için sadece ev yazıyorum. Başka şeyler de yazdım işe yaramadı.
Sipariş vereceğim adres başlığı girmeme rağmen hata veriyor. Farklı telefonlardan denedim olmuyor. Eve sipariş verdiğim için sadece ev yazıyorum. Başka şeyler de yazdım işe yaramadı.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 Başka cihazdan deneyin. Edit: denemişsiniz.
Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 "EVİM" demeyi denediniz mi?
chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 Keşke konu, konu dışı kategorisinde kaldaydı burda kimse görmüyor Deniz w dedi: "EVİM" demeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Küçük harf ve büyük harf olarak denedim yine hata veriyor
Keşke konu, konu dışı kategorisinde kaldaydı burda kimse görmüyor Deniz w dedi: "EVİM" demeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Küçük harf ve büyük harf olarak denedim yine hata veriyor