N11 MSI B550M Pro-VDH AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 alınır mı?

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 5600 işlemci aldım yanına da bu anakartı aldım. Fakat diğer satıcılara baktığımda en kötü 4k dan başlıyor o yüzden bu kadar ucuz olması şüphelendirmedi değil. Satıcıdan ürün alan veya aynı ürünü alan var mı ?

Artı olarak kutunun üstünde 3rd gen ready yazıyor yani 5600 ile %90 görüntü vermeyecek. Bu anakartta gördüğüm kadarıyla bios flashback özelliği var bunu da doğru slota bios yüklenmiş flaşı takıp tuşa basacağım gerisini kendi halledecek dimi ? İçinde dosya olan flaş sorun çıkarır mı ? Müzik, resim falan var.

Merhaba, 5600 işlemci aldım yanına da bu anakartı aldım. Fakat diğer satıcılara baktığımda en kötü 4k dan başlıyor o yüzden bu kadar ucuz olması şüphelendirmedi değil. Satıcıdan ürün alan veya aynı ürünü alan var mı ?

Artı olarak kutunun üstünde 3rd gen ready yazıyor yani 5600 ile %90 görüntü vermeyecek. Bu anakartta gördüğüm kadarıyla bios flashback özelliği var bunu da doğru slota bios yüklenmiş flaşı takıp tuşa basacağım gerisini kendi halledecek dimi ? İçinde dosya olan flaş sorun çıkarır mı ? Müzik, resim falan var.

Kullanıyorum bu fiyata çok iyiymiş. 3700 küsüre almıştım ben.

Bios Flashback için almıştım ben de. Fiyatı biraz şüpheli ama.

ASUS Prime B550M-A anakartı DDR4 bellek için 5000 MHz (OC) hızı ve Micro ATX form faktörü sunmaktadır bu anakartı düsünebilirsin. https://www.hepsiburada.com/asus-pr...i-anakart-p-HBCV00001FZSSV?magaza=Hepsiburada
Attığınız anakart 4.5k benim attığım 3k. Ve wifi ve argb ihtiyacım yok.

Kullanıyorum bu fiyata çok iyiymiş. 3700 küsüre almıştım ben.

Bios Flashback için almıştım ben de. Fiyatı biraz şüpheli ama.
5600 ile çalıştırabildiniz mi yoksa flashback şart mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı