MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 9 Haziran 2025 #1 N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu?
N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu?
shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 MotoCBR dedi: N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olmaz.
MotoCBR dedi: N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olmaz.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 MotoCBR dedi: N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hiç N11'den sipariş vermedim belki yurt dışı siparisidir o yüzden soruyordur.
MotoCBR dedi: N11'den alışveris yapacaktım ama adresi girdiğim yerde benden T.C kimlik numaramı istiyor. Verirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hiç N11'den sipariş vermedim belki yurt dışı siparisidir o yüzden soruyordur.