Eğer ki denilen gibi özel bir tutucu varsa zaten bunu satıcı firma kendi yapamaz. Ama dikkat edin bazı ürünlerde kullanıcılar yorumlar yapıyor gelen ürün sanki açılmış gibiydi tarzında. Kısaca özellikle büyük firmalar iade konusunda çok sorun yaratmaz Hepsiburada, Amazon tarzında. Bu biraz müşteriye olumlu gözükmek amaçlı yani yoksa mesela N11'deki normal bir satıcı böyle büyük bir firma kadar kendi zararını düşünmeyecek şekilde hareket etmez doğal olarak onunda hakkı var.
Dediğiniz gibi bir ara satıcılar bu açılmış kutuları kendilerini kurtarmak için 0 diye sattılar. Satıcının ayıbı ama sisteminde verdiği açıklıktan faydalanan bazı müşteriler kullanmayacağı ürünü açıp iadeye gönderiyordu. Üstüne kargo bedelide firmaya aitti. Çevremde öyle tanıdığım insanlar var. Ürünü sadece görmek istiyorum deyip saat sipariş vermişti. 2 gün kullandı iadeye gönderdi.
Şunu anlamıyorsunuz galiba. O ürün açıldı mı? Evet, açıldı. O halde ikinci ele düştü ve mağaza tekrar satarsa alıcı tekrar açılmış diye iade edecek ve mağazanın itibarı zedelenecek. Ne kadar bencilsiniz aklım almıyor. Saçma sapan iş yapmasaydınız. İade alınmayacak, almamalılarda.
Yok hocam siz anlatamiyorsunuz. Ben size açıklayayım. Bu ürünü dış görünüm olarak tahrip etmedim. Aynı ürün paketlenip sıfır statüsünde satılabilir. Bu zor bir işlem degil. Ki konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım. Bu süreci en iyisi onlar kararlastirsin. Hani meslek olarak avukat vs değilseniz tartışmaya lüzum yok
Şunu anlamıyorsunuz galiba. O ürün açıldı mı? Evet, açıldı. O halde ikinci ele düştü ve mağaza tekrar satarsa alıcı tekrar açılmış diye iade edecek ve mağazanın itibarı zedelenecek. Ne kadar bencilsiniz aklım almıyor. Saçma sapan iş yapmasaydınız. İade alınmayacak, almamalılarda.
Yok hocam siz anlatamiyorsunuz. Ben size açıklayayım. Bu ürünü dış görünüm olarak tahrip etmedim. Aynı ürün paketlenip sıfır statüsünde satılabilir. Bu zor bir işlem degil.
Yok hocam siz anlatamiyorsunuz. Ben size açıklayayım. Bu ürünü dış görünüm olarak tahrip etmedim. Aynı ürün paketlenip sıfır statüsünde satılabilir. Bu zor bir işlem degil. Ki konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım. Bu süreci en iyisi onlar kararlastirsin. Hani meslek olarak avukat vs değilseniz tartışmaya lüzum yok
Olabilir burda onunda hatası var açmadan DDR4 mü 5 mi kararını verebilirdi ama davaya taşımış olayı sonuçlanır firma haklı bulunur yada kendisi haklı bulunur bilemeyiz sadece meydan dayağı atar gibi cevaplar vermek biraz garip hocam.
Olabilir burda onunda hatası var açmadan DDR4 mü 5 mi kararını verebilirdi ama davaya taşımış olayı sonuçlanır firma haklı bulunur yada kendisi haklı bulunur bilemeyiz sadece meydan dayağı atar gibi cevaplar vermek biraz garip hocam.
Olabilir burada onunda hatası var açmadan DDR4 mü 5 mi kararını verebilirdi ama davaya taşımış olayı sonuçlanır firma haklı bulunur ya da kendisi haklı bulunur bilemeyiz sadece meydan dayağı atar gibi cevaplar vermek biraz garip hocam.