R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 18 Ekim 2022 #1 Dün öğleden sonra sipariş verdim. Ancak hâlâ ürün onaylanmadı. Şimdiye onaylanda onaylanırdı değil mi? Beklemeye devam etmeli miyim?
Dün öğleden sonra sipariş verdim. Ancak hâlâ ürün onaylanmadı. Şimdiye onaylanda onaylanırdı değil mi? Beklemeye devam etmeli miyim?
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #2 Bir iki gün geçmesi doğal dostum, belki mağaza stok durumu yoktur eğer 2 gün içerisinde onaylanmazsa iptal edersin.
Bir iki gün geçmesi doğal dostum, belki mağaza stok durumu yoktur eğer 2 gün içerisinde onaylanmazsa iptal edersin.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 18 Ekim 2022 #3 40Haramiler dedi: Bir iki gün geçmesi doğal dostum, belki mağaza stok durumu yoktur eğer 2 gün içerisinde onaylanmazsa iptal edersin. Genişletmek için tıkla... Stok var iken sipariş verdim.
40Haramiler dedi: Bir iki gün geçmesi doğal dostum, belki mağaza stok durumu yoktur eğer 2 gün içerisinde onaylanmazsa iptal edersin. Genişletmek için tıkla... Stok var iken sipariş verdim.
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #4 RivalsX dedi: Stok var iken sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... İnternetten çok alışveriş yapıyorum, bazen stokta var gözüküyor ürün ama hazır edip öyle onaylıyorlar, en fazla iki gün bekle, sonrasında iptal edersin dostum.
RivalsX dedi: Stok var iken sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... İnternetten çok alışveriş yapıyorum, bazen stokta var gözüküyor ürün ama hazır edip öyle onaylıyorlar, en fazla iki gün bekle, sonrasında iptal edersin dostum.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #5 Muhtemelen satıcı siparişlere bakmamış ya da çok sayıda ürünü bir araya getirip öylece kargolamayı düşünüyor olabilir.
Muhtemelen satıcı siparişlere bakmamış ya da çok sayıda ürünü bir araya getirip öylece kargolamayı düşünüyor olabilir.
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #6 Piyasadan çok mu uyguna aldınız?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 18 Ekim 2022 #7 RivalsX dedi: Dün öğleden sonra sipariş verdim. Ancak hâlâ ürün onaylanmadı. Şimdiye onaylanda onaylanırdı değil mi? Beklemeye devam etmeli miyim? Eki Görüntüle 1547232 Genişletmek için tıkla... Satıcıya soru sor bölümünden yazın.
RivalsX dedi: Dün öğleden sonra sipariş verdim. Ancak hâlâ ürün onaylanmadı. Şimdiye onaylanda onaylanırdı değil mi? Beklemeye devam etmeli miyim? Eki Görüntüle 1547232 Genişletmek için tıkla... Satıcıya soru sor bölümünden yazın.