Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 29 Ağustos 2022 #1 Bu ödemeyi ertele ve alışverişi tamamla ne oluyor? Tüm butonları açıklayabilecek var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Ağustos 2022 #2 Alışverişi tamamlaya basarsan havuzdaki para satıcıya aktarılır. Ödemeyi erteleye basarsan havuzdaki para 3 iş günü sonra satıcıya aktarılır.
Alışverişi tamamlaya basarsan havuzdaki para satıcıya aktarılır. Ödemeyi erteleye basarsan havuzdaki para 3 iş günü sonra satıcıya aktarılır.
BilalKK Decapat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Alışverişi tamamlaya basarsan havuzdaki para satıcıya aktarılır. Ödemeyi erteleye basarsan havuzdaki para 3 iş günü sonra satıcıya aktarılır. Genişletmek için tıkla... Farkı ne onu anlamadım niye geç gitsin diye bir seçenek var ki iade ya da ürünü beğenmeme konusunda ki sebeplerden dolayı mı?
ItsAllGoodman dedi: Alışverişi tamamlaya basarsan havuzdaki para satıcıya aktarılır. Ödemeyi erteleye basarsan havuzdaki para 3 iş günü sonra satıcıya aktarılır. Genişletmek için tıkla... Farkı ne onu anlamadım niye geç gitsin diye bir seçenek var ki iade ya da ürünü beğenmeme konusunda ki sebeplerden dolayı mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Ağustos 2022 #4 BilalKK dedi: Farkı ne onu anlamadım niye geç gitsin diye bir seçenek var ki iade ya da ürünü beğenmeme konusunda ki sebeplerden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Bazen ürün kargodan dolayı gecikebiliyor ya da firma geç kargoluyor. Para havuzda kaldığında iade işlemleri daha kolay oluyor.
BilalKK dedi: Farkı ne onu anlamadım niye geç gitsin diye bir seçenek var ki iade ya da ürünü beğenmeme konusunda ki sebeplerden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Bazen ürün kargodan dolayı gecikebiliyor ya da firma geç kargoluyor. Para havuzda kaldığında iade işlemleri daha kolay oluyor.