N11 sitesindeki Windows 10 OEM key fiyatlarındaki artış

Vito Skaletta

Kilopat
Yer
Türkiye
Windows 10 Home 64 Bit deneme sürümünü kullanmam 1 haftayı bulmadan alt köşede uyarı çıktı etkinleştirin diye.

Neyse N11 sitesine bakayım dedim 50₺ yeterince yüksekken şimdi 500₺ hatta 700₺ fiyat çekmişler sebebi nedir?

Uygun fiyata ve güvenilir başka nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce n11'den win 10 pro oem key'i 15 liraya aldım, newshoping diye bir satıcıdan

Buy Windows 10 Home (32/64 Bit) (5 PC) | Goodoffer24.com

Buy Windows 10 Home (32/64 Bit) | Goodoffer24.com

Buy Windows 10 Pro Professional CD-KEY - Goodoffer24.com

https://www.goodoffer24.com/windows-8-1-pro-professional-32-64-bit.html

PRO alırsan sistemini PRO olarak kurman lazım.

Bu konuda doğru dürüst kaynak bulamadım. Kimi diyor Pro key girersen hemen geçer, kimi diyor 2 kere key girilecek Pro olacak, şimdi sen diyorsun Pro kurulması lazım. Hanginiz doğru diyor şaşırdım.

Böyle Windows gibi önemli konu için bile Technopat moderatörleri makale hazırlamamış.

Aslında basit bir mantık, Windows PRO kurulu ise Windows PRO lisans key girmen lazım, Windows HOME kurulu ise HOME key girmen lazım.

Technopat USB üzerinden Windows 10 kurulumu rehberi var bu rehberde ki kurulum aşamalarında değiniyorlar , izlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ev kullanıcısı iseniz ve kişisel bilgisayarınıza kuracaksınız Home sürümünü tavsiye ederim. Pro'da bulunan ekstra özellikler biz ev kullanıcıları için gereksiz.(İki sürüm arasında çok da büyük fark yok zaten.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…