E Erdems6 Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 239 18 Ocak 2019 #11 Geçen hafta Pazar günü 15 liraya aldım sorusuz kullandım.
B Buğra DOĞAN Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 77 27 Ocak 2019 #12 solvadors dedi: 2 gün önce n11'den win 10 pro oem key'i 15 liraya aldım, newshoping diye bir satıcıdan Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteyi bulamıyorum link atma şansınız var mıdır rica etsem?
solvadors dedi: 2 gün önce n11'den win 10 pro oem key'i 15 liraya aldım, newshoping diye bir satıcıdan Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteyi bulamıyorum link atma şansınız var mıdır rica etsem?
E enemaque Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 246 9 Şubat 2019 #13 Ramazandro dedi: Bir şey daha soracağım W10 Home'a PRO Key girersek ne oluyor? Öylece PRO'ya mı geçiyor mu yoksa format vs işlemler mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... W10 Home'a PRO Key girerseniz başarısız sonuçlanır. W10 Home'u PRO'ya çevirme anahtarı var onu kullanarak yükseltme veya değiştirme yapabilirsiniz, kısa bir güncellemeyle oluyor. Daha sonra PRO Key girerseniz sorunsuz etkinleştirebilirsiniz.
Ramazandro dedi: Bir şey daha soracağım W10 Home'a PRO Key girersek ne oluyor? Öylece PRO'ya mı geçiyor mu yoksa format vs işlemler mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... W10 Home'a PRO Key girerseniz başarısız sonuçlanır. W10 Home'u PRO'ya çevirme anahtarı var onu kullanarak yükseltme veya değiştirme yapabilirsiniz, kısa bir güncellemeyle oluyor. Daha sonra PRO Key girerseniz sorunsuz etkinleştirebilirsiniz.