N11 tablet iade süreci

smtylmz_who

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 10 gün önce yeni çıkan Samsung Galaxy Tab S6 Lite tableti aldım N11 resmi Samsung satıcısından lakin yanında 1 yıllık Microsoft üyeliği ve 4 aylık Premium YouTube kodu yoktu, -YouTube neyse ama öğrenci olduğum için Microsoft gerekliydi- Samsung sitesine baktım her şeyi karşılıyorum onlar bana N11 kısmından kodu istememi söylediler 2 kez yazdım baştan savma cevap yazdılar kılıf vs olmadığı için kullandıktan sonra aynen koyuyordum geri herhangi bir çizik vs yok. İade süreci başlattım lakin acaba kabul etmeyebilirler mi diye içimde ukte kaldı, boşuna kargoya gitmemek için size sorayım dedim.

Boşuna kargoya gitmek gibi bir durum yok. İki tane hakkınız var;
Birincisi iade hakkınızı kullanmak, ikincisi ise satıcının ayıplı mal yani size vermesi gereken iki şeyi vermemesi nedeniyle satıcıya karşı ayıptan doğan haklarınız var.
Ben size en kısa yolu söyleyeyim iade hakkınızı kullanın ve bu hakkı kullanırken de karşılaştığınız sorunu da yazın.
İadeniz kabul edilmezse dahi tableti kullanmaya devam eder ve aynı zamanda tüketici hakem heyetine başvururak %100 ücret iadesi alırsınız.
Önemli not; iade hakkınızı tablet size ulaştıktan sonraki 14 gün içinde kullanmalısınız yoksa bu hakkınızı kaybedersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı