the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.373 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #1 Ürünü iade et deyip soruları yanıtlayınca bana "iade kargo kodu" adında bir kod verdi. Ürünü kargocuya nasıl teslim etmem gerekiyor? Ürünün paketinin üzerine ne yapıştırmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Ürünü iade et deyip soruları yanıtlayınca bana "iade kargo kodu" adında bir kod verdi. Ürünü kargocuya nasıl teslim etmem gerekiyor? Ürünün paketinin üzerine ne yapıştırmalıyım?
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #2 Ürün iade kodunu kargo dağıtım elemanına belirtmen lazım.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.373 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #3 Osmanbnm dedi: Ürün iade kodunu kargo dağıtım elemanına belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi adresimi, alıcı adresini ve iade kodunu kargonun üzerine yazdım. Umarım baska bir şey ggerekli değildir.
Osmanbnm dedi: Ürün iade kodunu kargo dağıtım elemanına belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi adresimi, alıcı adresini ve iade kodunu kargonun üzerine yazdım. Umarım baska bir şey ggerekli değildir.
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #4 the_bkp dedi: Hocam kendi adresimi, alıcı adresini ve iade kodunu kargonun üzerine yazdım. Umarım baska bir şey ggerekli değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo üzerine herhangi bir kod yapıştırmayın güvenlik açısından. Kurye teslim alırken iade kodu vermeniz yeterli olacaktır.
the_bkp dedi: Hocam kendi adresimi, alıcı adresini ve iade kodunu kargonun üzerine yazdım. Umarım baska bir şey ggerekli değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo üzerine herhangi bir kod yapıştırmayın güvenlik açısından. Kurye teslim alırken iade kodu vermeniz yeterli olacaktır.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.373 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #5 Osmanbnm dedi: Hocam kargo üzerine herhangi bir kod yapıştırmayın güvenlik açısından. Kurye teslim alırken iade kodu vermeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıştırdım ama sadece iade kodu yazıyor. Sorun olur mu?
Osmanbnm dedi: Hocam kargo üzerine herhangi bir kod yapıştırmayın güvenlik açısından. Kurye teslim alırken iade kodu vermeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıştırdım ama sadece iade kodu yazıyor. Sorun olur mu?