N11 üzerinden akıllı telefon satın almak

LongJohnSilver

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, N11 üzerinden akıllı telefon satın alacağım. Orada teknolojik cihaz satan bir satıcı güvenilir midir? General Mobile marka bir cihaz alacağım ürün açıklamasında parantez içinde 2 yıl gm Türkiye Garantili'dir diye yazıyor ancak kullanılmış cihaz yollarlar mı yahut 2. el cihaz yollarlar mı bu konuda emin olamadım?

Hocam N11 güvenilirdir (oradaki satıcılarda)ama gm değildir
ya bir telefoncudan alacaktık normalde adam dedi abicim bunu aldıktan sonra bozuldu diye bana gelme ben çok yakın bir arkadaşımla bu telefon yüzünden mahkemelik oldum dedi bir telefoncuya bunu söyleten gm bize neler yapmaz.
N11'e güvenebilirsiniz ama gm e asla.

Gm markasıni boş verin hocam. Apple, Samsung ile devam edin telefon kullanmaya.

Hocam gm in en pahalı telefonu 2300 hadi telefoncudan aldın diyelim bir şeyler olsun falan Max 2500 TL'ye alabilirsiniz sizce arkadaşın iPhone gibi telefonları alma fırsatı var mı Samsung'un düşük segment telefonları da performans açısından düşük.
Gm konusunda haklısınız ama.

İfadeler: T21
Yani öyle yüksek kullanım amacı için değil ya, 1-2 sosyal medya, WhatsApp, Netflix, YouTube o kadar. Başka bir kullanım amacı olmayacak. Bir telefon alacağım onun için.

İfadeler: T21
Hocam alternatif olarak illaki apple,samsung tercih etmeye gerek yok.Apple,samsung yazıp kısa kesmek istedim.
Evet performansı düşük olabilir ama herkesin telefondan beklentisi farklı.

Hocam alternatif olarak illaki apple,samsung tercih etmeye gerek yok.Apple,samsung yazıp kısa kesmek istedim.
Evet performansı düşük olabilir ama herkesin telefondan beklentisi farklı.
anlıyorum. peki n11 trendyol gibi farklı farklı yerel satıcıların ürün sattığı yerlerden almak güvenilir midir sizce? sonuçta gözle görülmeyen kutusu poşetli bi ürün almıyoruz, haliyle acaba güvenebilir miyiz diye merak ediyor insan :.)

İnternetten daha teknolojik ürün siparişi vermek zorunda kalmadım.
Tüketici haklarıni araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hocam Hepsiburada'dan aldım gayet sorunsuz kullanıyorum bütçeniz 2600'lere çıkarsa Realme 7- M.21-Note 9S gibi cihazlara bakabilirsiniz.
N11'den 250'ye kulaklık almıştım
Trendyol'dan ise kulaklık almıştım 1 ay kargoya vermelerini bekledim sürekli ertelediler sonunda ürünü gönderemiyoruz diye para iadesi verdiler bir de yanlış hatırlamıyorsam 25 ya da 50 TL'lik bir çek verdiler.

İnternet üzerinden cihaz alırken bilindik siteleri tercih edin. N11'den elektronik çok şey aldım. Kargom geldikten sonra eğer doğru bir şey geldiyse rahatlıkla onaylıyordum.

Hepsiburada dan defalarca aldım. Amazon'dan geçen aylarda Amazon satıcısından M21 aldım. Gayet de memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…