Ben Xiaomi Mi Band 4 ve Xiaomi Redmi 20000 MAh'lık bir powerbank alacağım, Hepsiburada'dan daha önce alışveriş yaptım ama N11'i bilmiyorum. Size sorayım dedim. Toplamda 300 TL harcayacağım için bir de öğrenciyim boşa gitmesini istemiyorum. Ve Powerbank'in boyutu telefonumla aynı boyutta olur mu cebe sığar mı? Telefonum J7 Pro.
Mi Band'ın satıcısı Hepsiburada, sorun çıkacağını sanmıyorum 20K+ TL'lik alışverişim oldu. Powerbank satıcısı da yorumlara bakıldığında sorun çıkarmayacak gibi görünüyor.
N11 de kargo size ulaşmadan ve ürünü kontrol etmeden para satıcıya gitmiyor yani isterseniz iptal edebilrsiniz dolardırılmanız zor. Hepsiburada daha güvenl bir site bence henüz sorun yaşamadım.
Mağazaların ve ürünlerinin kullanıcı yorumlarına bakarsan rahatlıkla anlayabilirsin. Site olarak güvenlidir fakat satıcıların ne göndereceği belli olmaz, o yüzden puanlarına ve yorumlarına bakmalısın.
Düzgün puanı olan sitelerden toplamda 8 yıldır 55K alışveriş yaptı babam. Bir kere bile denk gelmedim. Ama dediğim gibi sorun yaşamak istemiyorsanız 8.5 üzeri puanlı yerlerden alışveriş yapın.