N11 ve Hepsiburada'dan PC toplanır mı?

Wis_ex

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba sormak istediğim şu. Total'de 50-60 k arası bir bütçeyle PC toplamayı düşünüyorum. Tekte almam zor olduğu için taksitle almayı düşünüyorum. N11 ve Hepsiburada sitelerinde peşin fiyatına taksit yaptırıp parça toplayabilirim ama öncesinde bir size sorayım dedim. Güvenilir olur mu herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Güvenilir satıcılardan alırsan sorun olmaz.

Bu siteler aracı siteler ve güvenilir. Sadece satıcıya dikkat edin, yeter. Bir satıcıdan ürün almadan önce o satıcıyı araştırın. İsmini internetten aratın. Örneğin A satıcısı Technopat, Donanım Haber şeklinde aratın. O satıcıyla alakalı konu açılıp açılmadığına bakın, şikayetvar sitesini kontrol edin. Kullanıcı deneyimlerine bakın.

Hocam taksit yapan güvenilir siteler vardır

Olur gene ama satıcıya dikkat edin

Hepsiburada üzerinden bakabilirsiniz genellikle 9 aya kadar taksit yapıyorlar.

@Taeones, iki sene önce Hepsiburada'dan laptop aldım ve vade farksız 9 taksit yaptılar. Taksit konusunda iyi site.

@Taeones, iki sene önce Hepsiburada'dan laptop aldım ve vade farksız 9 taksit yaptılar. Taksit konusunda iyi site.

Evet ben de Hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum. Özellikle Yapı Kredi kredi kartlarına peşin fiyatına 9 taksit yapılıyor.

@Taeones, tavsiye ederim. Satıcı ve fiyat kontrolü yapın, ona göre alın. Üstteki yorumumda detaylı anlattım. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Sağ olun hocam vallahi rahatladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…