N11 vs Amazon, satıcı farkı

Emre7703

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bir satıcı buldum ve anakart işlemci satın alacağım, magic teknoloji diye geçiyor. N11 üzerinden 4950TL'ye alabiliyorum anakart ve işlemciyi, 11 bin tane 5 yıldız yorumu var ama Amazon'da öyle değil. %54 5 yıldız almış. Bu satıcı hakkında bilgisi olan var mı? R5 5500 tray+fan ve A520M alacağım. Bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıyla igili bilgim yok ama 11 bin tane 5 yıldız biraz abartı gibi görünüyor. Fiyatlar aynıysa Amazon'dan almak daha mantıklı satış sonrası hizmet bakımından.

Satıcıyla igili bilgim yok ama 11 bin tane 5 yıldız biraz abartı gibi görünüyor. Fiyatlar aynıysa Amazon'dan almak daha mantıklı satış sonrası hizmet bakımından.

Abartı olduğunu düşünmüyorum. Magic güvenilir bir satıcıdır. Çokça alışveriş yaptım kendilerinden. Ama dediğiniz gibi aşırı fiyat farkı yoksa Amazon her daim 1. tercih.

Amazon'dan üstüne 800TL daha biniyor, bakalım. N11'den alacağım, umarım bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…