Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #11 Bence bu tarz ederinden düşük fiyatli ürünlere bakilmamali bile zaten olasi bir indirim durumunda tüm sitelerden her yerden haber alabiliyorsun onun dışında şahsen ben görsem tiklamam.
Bence bu tarz ederinden düşük fiyatli ürünlere bakilmamali bile zaten olasi bir indirim durumunda tüm sitelerden her yerden haber alabiliyorsun onun dışında şahsen ben görsem tiklamam.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #12 pilavyer dedi: Fiyatı düşük giriyorlar, fiyatı güncelliyorlar, bizim gördüğümüz eski fiyatı oluyor. Taksit değil. Genişletmek için tıkla... Bu kadar düşük olanlar taksit. Bazıları ise fiyatlar güncellenmediği için eski fiyat duruyor. Malum ülkemizde fiyatlar sabit kalmıyor.
pilavyer dedi: Fiyatı düşük giriyorlar, fiyatı güncelliyorlar, bizim gördüğümüz eski fiyatı oluyor. Taksit değil. Genişletmek için tıkla... Bu kadar düşük olanlar taksit. Bazıları ise fiyatlar güncellenmediği için eski fiyat duruyor. Malum ülkemizde fiyatlar sabit kalmıyor.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Ağustos 2020 #13 Bazen görüyorum GTX 1660S var "1999TL" yazıyor. İyiymiş basayım diyorum N11'in spor ayakkabıları kategorisine yönlendiriyor. Çok saçma.
Bazen görüyorum GTX 1660S var "1999TL" yazıyor. İyiymiş basayım diyorum N11'in spor ayakkabıları kategorisine yönlendiriyor. Çok saçma.