T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 10 Temmuz 2023 #1 N11 den kılıf sipariş ettim ancak adres bilgim doğru ancak eski numaram kayıtlı değiştirmeyi unuttum bir sorun olur mu?
N11 den kılıf sipariş ettim ancak adres bilgim doğru ancak eski numaram kayıtlı değiştirmeyi unuttum bir sorun olur mu?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.313 Çözümler 6 10 Temmuz 2023 #2 Evinize gelmeden önce arıyorlardı, iptal edip yeniden sipariş verin.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 10 Temmuz 2023 #3 Teurastaja. dedi: N11 den kılıf sipariş ettim ancak adres bilgim doğru ancak eski numaram kayıtlı değiştirmeyi unuttum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kargocular kargo gelince kod istiyor.
Teurastaja. dedi: N11 den kılıf sipariş ettim ancak adres bilgim doğru ancak eski numaram kayıtlı değiştirmeyi unuttum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kargocular kargo gelince kod istiyor.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 10 Temmuz 2023 #4 kite ata ata kesti dedi: Kargocular kargo gelince kod istiyor. Genişletmek için tıkla... Bazen istemiyorlar iptal talebinde bulundum ne olur ne olmaz artık para hesabıma ulaştığında tekrar sipariş edeceğim.
kite ata ata kesti dedi: Kargocular kargo gelince kod istiyor. Genişletmek için tıkla... Bazen istemiyorlar iptal talebinde bulundum ne olur ne olmaz artık para hesabıma ulaştığında tekrar sipariş edeceğim.