N11 yerine Kinguin'den işletim sistemi almak

Hector Smith

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
N11 veya Kinguin güvenilir siteler mi diye sormuyorum. Belli ki ikisi de güvenilir siteler. Sorum şu: Windows 10 Pro OEM key N11'de %100 puanlı başarılı satıcıda 68 lira, Kinguin'de 102,74 lira. Kinguin'in müşteri koruması var ama N11 de ürün teslim edilmeden parayı satıcıya göndermiyor diye biliyorum. Kısacası aradaki 34,74 lira farkı ödemeye gerçekten değer mi?

Windows 10 Pro Key OEM Fiyat | Satın Al Kinguin
Ms Wındows 10 Pro 32/64 Bıt Tr Oem - n11.com

Peki psngames'i önerir misiniz? Daha önce denediniz mi veya deneyenleri biliyor musunuz? Bu sitelere kredi kartı numaramızı vermek ne kadar güvenlidir?

İnceledim sistemlerini, daha önce PSNGames'i kullanmadım fakat ödeme sistemi olarak pay.g2a.com kullanılıyor. Haliyle kredi kartı numaranızı çalma gibi bir girişimde bulunamazlar. Dolandırıcılığa da adım atamazlar gibi çünkü PayG2A güvenilir olmayan firmalarla direkt bağını kopartıp paranızı geri almanıza yardımcı olurlar. Şahsi görüşüm budur, 30 TL gibi bir fiyat dilerseniz denersiniz, karar sizin.

Ne? 30TL mi? Bu işte bir bityeniği var gibi duruyor. Kinguin 100TL'ye, Inventus vs. 400 TL'ye satarken bu firmanın 30TL'ye satması sizce de çok garip değil mi? Kaynağı nedir? Güvenli mi? Bir bilginiz var mı? Veya kullanan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Yani normal bir şekilde, Sinerji'den OEM key alsak bununla hiçbir farkı olmuyor öyle mi?
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Jira @BERWAR

Sizler Kinguin, G2a gibi sitelerde ne alıyorsanız aynı key orada da satılıyor ve daha ucuz. Çin menşeli bir arkadaşım da bulunuyor. Skype üzerinden satışlar yapmakta ve kendisi 5$ gibi bir fiyata standart şekilde lisans anahtarı temin edebiliyor. OEM olarak da 9$ gibi bir fiyat veriyordu en son. Muhtemelen kırılmış hesaplardan alınan keyler ve çöp olmuş PC'ler üzerinden alınmış lisans anahtarları olma ihtimali çok yüksek.

5-6 dolarlık ürünlere güvenemedim, N11 üzerinden satın aldım. Anahtarı Windows'a girdim, sorunsuz aktive etti. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

5-6 dolarlık ürünlere güvenemedim, N11 üzerinden satın aldım. Anahtarı Windows'a girdim, sorunsuz aktive etti. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Çalıştığına sevindim, ben de 5-6 dolarlık olanı alıp bir deneyeceğim, alanları gördüm, hiç de şikayet edene rastlamadım. Güvenli gibi, support merkezinin iyi çalıştığını söylüyorlar, yani bir deneyeceğim. En kötü 30 TL boşa gitmiş olur, o da bir günlük harçlığım zaten, sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…