N11'de satılan Nike ayakkabı orijinal midir?

Evou

Hectopat
Nike'ın kendi sitesinden alacaktım fakat kırmızı rengini bulamadım. Burada 50TL daha ucuz. Ayakkabı orijinal midir? 39 numara alacağım.

Satıcı soru cevaba orijinal yazmış. Ama doğru mu bilmiyorum.

50TL Farkla çakma ürün satılmaz. Çakma olsa 200-300 olurdu. Orijinaldir bence.

Hocam altta mağaza yorumu kısmı var oradan o satıcıdan ürün alan insanların yorumlarına bakın derim

Orijinal olmama ihtimali var orijinal gibi göstermek için kendi sitesine yakın fiyat koyup satmaya çalışıyorlar az daha verip orijinal sitesinden orijinal alın.

Çok sıkışık değilseniz Nike'ın kendi sitesinden almanızı öneririm. Çakma değildir de orijinal sitesi daha güvenlidir sonuçta.

Çok sıkışık değilseniz Nike'ın kendi sitesinden almanızı öneririm. Çakma değildir de orijinal sitesi daha güvenlidir sonuçta.

Hocam adam Nike'nin kendi mağazasında rengi bulamamış

Orijinal yorumlara bakabilirsiniz satıcının puanı ve yorumları oldukça iyi, alabilirsiniz.
Bu arada (kendi fikrim) bu ayakkabıya bu para değmez bez ayakkabı Nıke logosunu bas değeri artsın...

Orijinal yorumlara bakabilirsiniz satıcının puanı ve yorumları oldukça iyi, alabilirsiniz.
Bu arada (kendi fikrim) bu ayakkabıya bu para değmez bez ayakkabı Nike logosunu bas değeri artsın...

Hocam önerir misiniz bu Max 750₺ ayakkabı. Günlük kullanım için okulda vb.

Hocam zaten kendi sitesinden alacaktım fakat kırmızı rengini bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…