Yürüyüş & Koşu ayakkabıları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yürüyüş & Koşu ayakkabısı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Yürüyüş & Koşu ayakkabıları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yürüyüş & Koşu ayakkabısı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Sanmıyorum. Orjinal nike'ın sitesi ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Muhtemelen "500'e at 520'ye sat" veya "resell" mantığı ile çalışıyordur. Çakma olup olmadığını kontrol etmek için de illaki bir sistem vardır.
Sanmıyorum. Orijinal Nike'ın sitesi ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Muhtemelen "500'e at 520'ye sat" veya "resell" mantığı ile çalışıyordur. Çakma olup olmadığını kontrol etmek için de illaki bir sistem vardır.
Hocam bana hemen ayakkabı lazımdı ve Nike'ın sitesinde gümrükten geçmesi vb Haziran'ı bulur yazıyordu o yüzden burayı tercih ettim. Yoksa Nike'ın kendi sitesinden downshifter 11 modelini alacaktım.
Hocam bana hemen ayakkabı lazımdı ve Nike'ın sitesinde gümrükten geçmesi vb Haziran'ı bulur yazıyordu o yüzden burayı tercih ettim. Yoksa Nike'ın kendi sitesinden downshifter 11 modelini alacaktım.