Benim de almayı düşündüğüm model bu normalde Bilkom garantili kollar 4.6k civarında Black Friday kapsamında 3.8-4K bandına düşerse diye bekliyorum şimdi alırız 1-2 güne indirimi başlatırlar diye beklemedeyim.
amazon.com.tr satıcı olanı seçebilirsin sağ alt taraftan, garantiyi verende resmi distribütör olan Bilkom olası sorunda da ya amazona ya da bilkoma ulaşabilirsin.
amazon.com.tr satıcı olanı seçebilirsin sağ alt taraftan, garantiyi verende resmi distribütör olan Bilkom olası sorunda da ya amazona ya da bilkoma ulaşabilirsin.
Bende onu bekliyorum dostum şimdi alsam alabilirim ama ürün elime geldikten sonra bir bakmışız indirime sokmuşlar kararsızım. acil ihtiyacın varsa al gitsin ama beklerim diyorsan bekle derim.
Bende onu bekliyorum dostum şimdi alsam alabilirim ama ürün elime geldikten sonra bir bakmışız indirime sokmuşlar kararsızım. acil ihtiyacın varsa al gitsin ama beklerim diyorsan bekle derim.
Bugün bu ürünün siparişini geçtim hocam ola ki indirime girerse satıcı Amazon olduğu için iletişime geçerim aradaki farkı kuponla falan temin ederler, etmezlerse de önemli değil indirime girecek mi acaba diye beklemek yoruyor insanı.