A arshavin45 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 41 4 Haziran 2021 #1 Merhabalar, almışken güzel bir gamepad almak istiyorum. 500 TL bütçem var, bunu buldum ama bu orijinal mi? Emin olamadım. Link:Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası Joystick Fiyatları ve Özellikleri @Akif Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Merhabalar, almışken güzel bir gamepad almak istiyorum. 500 TL bütçem var, bunu buldum ama bu orijinal mi? Emin olamadım. Link:Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası Joystick Fiyatları ve Özellikleri @Akif
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Haziran 2021 #2 Orijinal ama yurt dışından diyor.
cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 4 Haziran 2021 #3 Öncelikle 500 TL gibi fiyata satılan o Gamepad hangi nesil nedir hiç bir bilgi yok güvenli gelmedi bana. Bunun dışında benim tavsiyem biraz daha para biriktirip sabır göstererek Xbox Gamepad alman olur.
Öncelikle 500 TL gibi fiyata satılan o Gamepad hangi nesil nedir hiç bir bilgi yok güvenli gelmedi bana. Bunun dışında benim tavsiyem biraz daha para biriktirip sabır göstererek Xbox Gamepad alman olur.