N11'den alınan kutusu açılmış Bluetooth kulaklık iade edilebilir mi?

alpi01

Hectopat
Daha fazla  
N11'den almış olduğum Bluetooth kulak içi kulaklıkta tıslama sesi sorunu olduğu ve kulaklıkların şarj kutusunun kapağında gıcırdama sesi olduğu için iadeye gönderdim fakat talebim reddedildi. Cayma hakkını kullanamaz mıyım?

N11'den almış olduğum Bluetooth kulak içi kulaklıkta tıslama sesi sorunu olduğu ve kulaklıkların şarj kutusunun kapağında gıcırdama sesi olduğu için iadeye gönderdim fakat talebim reddedildi. Cayma hakkını kullanamaz mıyım?

Çok zor hocam maalesef iade etmeniz sorun varsa kanıtlamadıkça iade almazlar hijyen kuralları vs diyerekten.

Başka birşey olsa iade edilir de, kulaklık hassas bir cihaz olduğu için hijyen kuralları gereği iade olmuyor. Mouse falan olsa direk iade alırlardı.

Çok zor hocam maalesef iade etmeniz sorun varsa kanıtlamadıkça iade almazlar hijyen kuralları vs diyerekten.
Anladım hocam gerçekten çok şaşırdım daha öncesinde amazondan iade ettiğim kulakiçi kulaklıkta sorun yaşamamıştım fakat şimdi öğrendim ki amazon diğer sitlerden farklı olarak 30 gün içinde çoğu ürüne iade imkanı sunuyormuş. Peki kulaklığımda sorun olduğunu kanıtlamam için ne yapmalıyım? Yetkile servise mi göndereyim?

Başka birşey olsa iade edilir de, kulaklık hassas bir cihaz olduğu için hijyen kuralları gereği iade olmuyor. Mouse falan olsa direk iade alırlardı.
Peki ayıplı ürün olduğunu kanıtlarsam kabul etmeleri gerekmiyor mu? Yetkili servis raporu olmadan iade kabul etmiyoruz yazmışlar iade reddi açıklamasında, yani ben ürünü yetkile servise göndersem onlar da bana iade raporuyla birlikte ürünü geri gönderecek ve ben de tekrardan n11 e iade talebi oluşturacağım ve kabul edecekler, böyle mi işliyor süreç?

Son düzenleme:
Anladım hocam gerçekten çok şaşırdım daha öncesinde amazondan iade ettiğim kulakiçi kulaklıkta sorun yaşamamıştım fakat şimdi öğrendim ki amazon diğer sitlerden farklı olarak 30 gün içinde çoğu ürüne iade imkanı sunuyormuş. Peki kulaklığımda sorun olduğunu kanıtlamam için ne yapmalıyım? Yetkile servise mi göndereyim?

Peki ayıplı ürün olduğunu kanıtlarsam kabul etmeleri gerekmiyor mu? Yetkili servis raporu olmadan iade kabul etmiyoruz yazmışlar iade reddi açıklamasında, yani ben ürünü yetkile servise göndersem onlar da bana iade raporuyla birlikte ürünü geri gönderecek ve ben de tekrardan n11 e iade talebi oluşturacağım ve kabul edecekler, böyle mi işliyor süreç?
Bu sefer de 14 gün iade süreci geçti deyip reddederler. Birşey değişmez yani. Kaça almıştın ürünü ?

Anladım hocam gerçekten çok şaşırdım daha öncesinde Amazon'dan iade ettiğim kulak içi kulaklıkta sorun yaşamamıştım fakat şimdi öğrendim ki Amazon diğer sitlerden farklı olarak 30 gün içinde çoğu ürüne iade imkanı sunuyormuş. Peki kulaklığımda sorun olduğunu kanıtlamam için ne yapmalıyım? Yetkile servise mi göndereyim?

Peki ayıplı ürün olduğunu kanıtlarsam kabul etmeleri gerekmiyor mu? Yetkili servis raporu olmadan iade kabul etmiyoruz yazmışlar iade reddi açıklamasında, yani ben ürünü yetkile servise göndersem onlar da bana iade raporuyla birlikte ürünü geri gönderecek ve ben de tekrardan N11'e iade talebi oluşturacağım ve kabul edecekler, böyle mi işliyor süreç?

Servise gönderin. İade raporu ile iade edebilirsiniz.

Bu sefer de 14 gün iade süreci geçti deyip reddederler. Bir şey değişmez yani. Kaça almıştın ürünü?

İade raporu için garanti süresi içinde olması yeterli diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı