N11'den alınan PlayStation 5 Slim kontrolcüsü deforme geldi

tasocuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün N11 sitesinden PS5 slim aldım. Kutusu yırtık geldi konsolun neyse dedim. Ancak içerisinden çıkan kontrolcünün iki analog topuzunda da ayn deforme mevcut. Sizce iade edilmeli mi? Bu bir kusur mu? Canımı sıktı. Dünya kadar para veriyoruz sonuçta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_16.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Kusur tabii ki. Muhtemelen 2. el veya iade edilmiş bir ürünü sattılar. İade et gitsin başka PS5 satan yer mi yok, paranla rezil olma hocam.
İade sürecinden korkuyorum. Sanırım 50 kg patpata sarıp vereceğim. Malum kargolara güven yok. Gerçekten ayıp ya. Sürekli ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz bu ülkede.

İade sürecinden korkuyorum. Sanırım 50 kg patpata sarıp vereceğim. Malum kargolara güven yok. Gerçekten ayıp ya. Sürekli ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz bu ülkede.
Merak etmeyin iade olur. Hakkınız bu. Sadece iade ederken kutusunu ve kutu içeriğini tam halinde verin, unuttuğunuz bir belge, kitapçık veya aksesuar olmasın. N11'den alışveriş yapmam. Sanırım ithalatçı garantili adı altında bir ürün aldın. Direkt sarı site üzerinde bulunduğun ilden hangi esnafların sattığına bakıp gidip alman daha mantıklı olur. Çünkü internette satılanları da esnaflar satıyor zaten. Özellikle yorumlar da çok önemli. Trendyol ve hepsiburada yine illa internetten alacaksan daha iyi seçenek olur.

Merak edenler için güncelleme:

Arkadaşlar, N11'den sıfır diye aldığım PS5 Slim kullanılmış çıktı. Kutusu açılmış, kontrolcü ezik, kasasında çizikler vardı. Kargoyu açarken video çekmiştim, tüm kanıtları satıcıya ilettim. Ama satıcı direkt yan çizdi, iade yerine ürünü servise yollayıp 21 gün beklememi söyledi.

Baktım bu iş böyle olmayacak, hemen Şikayetvar'a yazdım, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Ne tesadüfse, bunları yaptıktan sonra beni aradılar ve şikayetleri geri çekmemi istediler. İadeniz onaylandı ve süreçte vs dediler. Yani bildiğiniz şikayeti çekmeme karşılık iademi onayladılar saniyesinde. İadem anında onaylandı. Resmen işi bilmeyeni oyalıyorlar.

Bugün de güvenilir bir esnaftan daha ucuza, 2 yıl garantili, kapalı kutu PS5 Slim aldım. Kutuyu beraber açtık, cihazı kurup denedik, her şey tertemiz. Keşke en başta böyle yapsaydım, hem uğraşmazdım hem de içim rahat olurdu.

Sonuç: Büyük alışverişlerde video kaydı alın, hakkınızı arayın, işi yokuşa süren satıcılara pabuç bırakmayın!

Bende aynı şekilde ithalatçı garantili olarak N11 üzerinden 20k TL civarına almıştım ama buna benzer birçok yazı okuduktan sonra kargodayken direk iade verdim. Şu anda Amazon'da Bilkom garantili + Astro bot oyunu hediyeli PS5 Slim'i 6 ay vade farksız taksit ile 24500 TL'ye sipariş verdim. Türkiye'de 2-3K TL kâr etmek uğruna riske girmeye hiç gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…