3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #1 Merhaba ürün sipariş ettim az önce fakat vazgeçtim daha ürün satıcıda, bana bile gelmedi, iadem net onaylanır mı?
Merhaba ürün sipariş ettim az önce fakat vazgeçtim daha ürün satıcıda, bana bile gelmedi, iadem net onaylanır mı?
Za Neko Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Bende aynı hatayı yapmıştım benimki oynaylandı, onaylandıktan sonra para 2-3 gün içinde hesaba yatıyor 14 gün içinde iade etmen gerekli. Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
Bende aynı hatayı yapmıştım benimki oynaylandı, onaylandıktan sonra para 2-3 gün içinde hesaba yatıyor 14 gün içinde iade etmen gerekli.
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Temmuz 2022 #3 Yani, kargoya verilmediyse, fatura kesilmediyse, kutu hazırlanmadıysa onaylanır.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Merhaba ürün sipariş ettim az önce fakat vazgeçtim daha ürün satıcıda, bana bile gelmedi, iadem net onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... İptalim diyecektiniz satıcının onaylaması lazım onaylamassa da bir sebep belirtmesi lazım.
Silinen üye dedi: Merhaba ürün sipariş ettim az önce fakat vazgeçtim daha ürün satıcıda, bana bile gelmedi, iadem net onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... İptalim diyecektiniz satıcının onaylaması lazım onaylamassa da bir sebep belirtmesi lazım.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #5 emirtmurr dedi: İptalim diyecektiniz satıcının onaylaması lazım onaylamassa da bir sebep belirtmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ürün daha kargolanmadı bile satıcı görselde bana bunu iletti.
emirtmurr dedi: İptalim diyecektiniz satıcının onaylaması lazım onaylamassa da bir sebep belirtmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ürün daha kargolanmadı bile satıcı görselde bana bunu iletti.