N11'den bilgisayar alınır mı?

Bu bütçeye çok güzel APU bir sistem toplarsınız. Bu bilgisayardan çok daha iyi olur.
Bu konularda pek bilgim yok dediğim gibi toplama pc olabilir ama taksitle alacağım için sorun teşkil ediyor
Bu bütçeye çok güzel APU bir sistem toplarsınız. Bu bilgisayardan çok daha iyi olur.
Ve elimde monitör ile klavye mause yok
İnanın bana bu paraya bunu almak ile çöpe atmak aynı. Söyleyin, hemen güzel bir sistem önerelim.

Sizce bu APU sistem nasıl.

Son düzenleme:
Bu nasıl sizce ağır oyunlar oynamıyorum zaten daha sonra ekran kartı takabilirmiyim buna?
Hiç iyi değil. Bütçe belirtip konu açın. Size güzel bir tavsiyede bulunurlar.

Arkadaşlar, bayağıdır PC araştırıyorum dolar kuru zaten belli haliyle cebi yakmayan PC arayışı içinde bende N11 pclerine kaldım işlemcilerinin eski olduğu bilgisini biliyorum aşağıdaki bilgisayarı biraz araştırdım i5 3470 3. nesil işlemci sizce alınır mı?

Bu bilgisayar gayet ekonomik. Üzerinde sucuk dahil bütün pişirme işlemlerinizi yapmanız mümkün. Hem ışıklı mışıklı. Gaz parası yok, elektrik parası az gelecek daha ne. Ne gerek var tek tek parça toplamaya 🙃

Arkadaşlar, bayağıdır PC araştırıyorum dolar kuru zaten belli haliyle cebi yakmayan PC arayışı içinde bende N11 pclerine kaldım işlemcilerinin eski olduğu bilgisini biliyorum aşağıdaki bilgisayarı biraz araştırdım i5 3470 3. Nesil işlemci sizce alınır mı?

Çok güzel Apu sistem toplayan arkadaşlar var. Konu açın eminim yardımcı olurlar. İlerde eklemeniz için ekran kartı, SSD, RAM tabsiyesi de verirler. Bütçe belirtmeyi unutmayın.

N11 üzerinden doğru inceleme dahilinde her ürün alınabilir ama bu alınmaz.

Ayrıca biz bir tane Aizen biliriz! O da Aizen Sousuke'dir!

6679930-1360.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı