Merhaba, önümüzdeki hafta bu laptopu almaya karar verdim. N11 sitesinde en iyi fiyatı buldum fakat hiç N11'den bu kadar yüksek fiyatlı bir alışverişim olmamıştı. Pek güvenemiyorum.
Cihazı Freedos satıyorlar, kurulum yapmasını da bilmiyorum yani alır almaz açamayacağım cihazı. Herhangi bir sıkıntısını fark edersem sorun oluşur mu? Satıcı sizce güvenli midir? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Okuduğum bölüm ve çizimlerim için çok önemli bu cihaz, bir sıkıntı çıksın istemiyorum. Şimdiden teşekkürler, linkini bırakıyorum.
www.n11.com
Satıcı: Tekramarket
Cihazı Freedos satıyorlar, kurulum yapmasını da bilmiyorum yani alır almaz açamayacağım cihazı. Herhangi bir sıkıntısını fark edersem sorun oluşur mu? Satıcı sizce güvenli midir? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Okuduğum bölüm ve çizimlerim için çok önemli bu cihaz, bir sıkıntı çıksın istemiyorum. Şimdiden teşekkürler, linkini bırakıyorum.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Satıcı: Tekramarket