N11'den MSI GP66 Leopard 11UG alınır mı?

yigita11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, önümüzdeki hafta bu laptopu almaya karar verdim. N11 sitesinde en iyi fiyatı buldum fakat hiç N11'den bu kadar yüksek fiyatlı bir alışverişim olmamıştı. Pek güvenemiyorum.

Cihazı Freedos satıyorlar, kurulum yapmasını da bilmiyorum yani alır almaz açamayacağım cihazı. Herhangi bir sıkıntısını fark edersem sorun oluşur mu? Satıcı sizce güvenli midir? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Okuduğum bölüm ve çizimlerim için çok önemli bu cihaz, bir sıkıntı çıksın istemiyorum. Şimdiden teşekkürler, linkini bırakıyorum.

Satıcı: Tekramarket

Evet internetten yüksek fiyatlı ürün almak insanı tedirgin ediyor ama satıcının puanı %100 bir sorun olacağını sanmıyorum.

bir kere alacağım okul hayatım ve sonrasında beni götürmesi lazım ryzen işlemci hiç tecrübem olmadı. Attığınız laptop SSD olarak da benim attığıma göre iyi duruyor. Ben attığım msi modelini çok araştırdım içime sinmişti siz attığınızı önerir misiniz? ve attığınız model rtx3070 max-Q, msi'daki max-P modeli ne kadar fark eder bilmem.

Acer markası hakkında bir fikrim veya tecrübem olmadı. MSI performans olarak bence beni tatmin eder. Tek soru işareti MSI'da şu an ısınma ve de 512gb ssd yeterli olur mu? Bence ısınma her laptopun kaderi ona takılmamak lazım ssd de garantisi bittikten sonra bir şekilde yükseltilebilir.
şu modeli önerip duruyorlar birde:

ben de bu modeli buldum incelerseniz sevinirm:

Sorum şu ne istiyorsun?
Bu fiyatlar uçuk hani. Bence 3060 bile yeter artar sana. 512 GB, 1TB bu fiyatta yetmez ama arttırmakta bütçeye bakar. Sistemler sürekli daha ileriye gidiyor. 4 yıl sonra güncel kalabilecek misin?
Araba gibi düşün. Tüm bütçeyi verdikten sonra üzülme.

Hocam arkadaşın attığındaki işlemci çok çok daha iyi bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…