N11'den MSI GP66 Leopard 11UG alınır mı?

Monster Tulpar T7 v25.1 veya v25.1.1 almanızı tavsiye ediyorum. Yeni çıktı, üretimi MSI tarafından yapılmakta ve MSI GP76 modelinin kasasına sahip. V25.1.1 olan model 240 Hz ekrana sahip, diğeri ise 144 Hz. GP66 fiyatına bu dizüstü üstelik 17.3" (inç). İncelemek isterseniz buyurun.

Tekramarket güvenilir ve satış sonrası desteği iyi olan bir yer. Oradan alışverişim olmuştu. Ayrıca outlet ürünler satıyorlar. Ürün iade edilmiş mesela yalnızca kutusu açılmış falan o yüzden piyasanin altına ürünler satıyorlar. Firma yönünden sıkıntınız olmasın.

3060 bi modele de 17k civarı vericeğim bir kere almışken 3070 olsun istiyorum
attığınız modelde 3060 ekran kartı var. Monster'ın 3070 ekran kartı olup 10080p hiçbir cihazı yok ne hikmetse o yüzden düşünmüyorum monster.

Sırf adı RTX 3070 diye alacaksanız yanlış yapıyorsunuz derim, 130 Watt Max Performance RTX 3060 var. Mux Switch ile 2 kata kadar fps artışı sağlayabilirsiniz online oyunlarda. Şayet 100 Watt bir RTX 3070 alacaksanız demeliyim ki aradaki fps farkı 5 ila 10. Mux Switchsiz değerlerle.
Not: Şimdi araştırdım RTX 3070 130 Watt'imiş. Tercihiniz bu olacak sanırım. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

) teşekkür ederim ben de araştırdım epey ekran kartında sıkıntı yok MUX'da mevcut diye biliyorum bakalım sonucum gelsin üniversite alacağım daha mantıklı bir model bulamadım henüz. iyi günler.

N11-Tekramarketten 2 ay önce aynı ürünü aldım , sorunsuz kullanıyorum.
of fiyatı çok iyiydi alana kadar tükendi şu yerleştirmeleri bi açıklasalar alacağım yazık oldu ya. Hepsiburada'dan alıcam büyük ihtimalle artık yüksek bi rakama.
Bende aynı durumdayım, üniversite sonuçlarını bekliyorum.
açıklayana kadar ösym 1.5k arttı fiyatı cidden çok sinir bozucu bi hale geldi memleket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…