N11'den OEM Windows 10 almak

Orijinal dijital anahtarın şu anki dolar kuruyla 70-90TL arasında olması lazım. 11TL'ye Windows anahtarı olmaz. O anahtar ya çalıntıdır ya da herkese aynı anahtarı satıyorlardır. Bu anahtarı almak ile internetteki illegal Windows aktivasyon programlarını kullanmak arasındaki tek fark, program kullandığında sorun yaşama ihtimalinin daha düşük olmasıdır.
Ben 1 sene önce şuradan almıştım, şu ana kadar sorun yaşamadım:
Ms Wındows 10 Pro 32/64 Bıt Tr - n11.com

Not: Program kullan demiyorum, orijinal anahtar al diyorum.

Haklısın lakin şöyle bir sorunum var. Tüm bütçemi tüm paramı bunlara hesaba katmadan sisteme harcadığım için beş parasız kaldım İllegal yollara başvurup virüs yemek yerine 10 TL lik kodlara yöneldim. Bunların da güvenemedim işte.

Bütçen az ise al gitsin. İleride sorun yaşarsan o zaman tekrar Retail alırsın.

Anahtarı hemen alma o zaman, paran olunca alırsın. Gerçi Windows10'u aktive etmezsen ne oluyor bilmiyorum. Herhalde kullanmaya devam edebiliyorsundur. (Yanlışsam birisi düzeltsin)

Bütçen az ise al gitsin. İleride sorun yaşarsan o zaman tekrar Retail alırsın.
öyle yapacağım sanırım.
Anahtarı hemen alma o zaman, paran olunca alırsın. Gerçi Windows10'u aktive etmezsen ne oluyor bilmiyorum. Herhalde kullanmaya
devam edebiliyorsundur. (Yanlışsam birisi düzeltsin)
Kullanabiliyorum kullanmasına da, kocaman windows'u etkinleştir yazıyor lol oynarken falan haritayı takip edemiyorum sinir bozucu

Etkinleştirince de "güncelle" uyarısı çıkıyor ekranın tam ortasında oyun sırasında. XD
Sen kafana ne yatıyorsa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…