Chemiss Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Dün N11 üzerinden PlayStation 5 aldım ama pek güvenemiyorum, size danışmak istedim. Sizce güvenilir mi? Link: Sony Playstation 5 PS5 Konsol + 2 Kol + Pulse 3D Kulaklık + Şarj İstasyonu + Kamera (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
Dün N11 üzerinden PlayStation 5 aldım ama pek güvenemiyorum, size danışmak istedim. Sizce güvenilir mi? Link: Sony Playstation 5 PS5 Konsol + 2 Kol + Pulse 3D Kulaklık + Şarj İstasyonu + Kamera (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 22 Ocak 2023 #2 Chemiss dedi: Dün N11 üzerinden PlayStation 5 aldım ama pek güvenemiyorum, size danışmak istedim. Sizce güvenilir mi? Link: Sony Playstation 5 PS5 Konsol + 2 Kol + Pulse 3D Kulaklık + Şarj İstasyonu + Kamera (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... İthalatçı garanti almazdım ben gereksiz.
Chemiss dedi: Dün N11 üzerinden PlayStation 5 aldım ama pek güvenemiyorum, size danışmak istedim. Sizce güvenilir mi? Link: Sony Playstation 5 PS5 Konsol + 2 Kol + Pulse 3D Kulaklık + Şarj İstasyonu + Kamera (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... İthalatçı garanti almazdım ben gereksiz.