N11'den PlayStation 5 alınır mı?

zrtzurt

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Satıcı teknodeposu pek güvenbilir bir satıcı değil daha önce gamepad almıştım.

Ben hep N11 kullanırım ve şuana kadar ciddi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta geçen 20.000TL civarında gaming laptop almıştım. Yine de yorumlara ve değerlendirmelere dikkat etmekte fayda var. Zaten üründe bir sıkıntı varsa bunun sorumlusu N11 değil, satıcıdır.

İyi alışverişler.

Hocam almak istiyorsanız Avrupa'dan getirtmek mantıklı olabilir imkanınız varsa, hem güvenli, hem de daha ucuz 15000TL gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam 2kollu.

Hocam almak istiyorsanız Avrupa'dan getirtmek mantıklı olabilir imkanınız varsa, hem güvenli, hem de daha ucuz 15000TL gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam 2kollu.

Aracılar ne kadar alır bilemiyorum ama Makedonya ve Yunanistan'da 11.000 civarına konsol, kolu da 1000-1500 arasına satılıyor. Yaklaşık 1 ay önce.

Hocamın dediğine katılıyorum bunun için bir uygulama bile var ismi glocalzone.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…