2500 TL civarında monitör bakıyordum fakat bunun şu an için yanlış bir karar olacağını anladım. İşlemci alacağım, R5 3600 sistemim için yerinde bir işlemci olacaktır diye düşünüyorum.
Amazon dışında başka yerlerden alışveriş yapmayı sevmiyorum fakat Amazon'da da R5 3600 satan kalmamış, satanlarda sanırım stok sıkıntısından dolayı 8 bin TL'den satıyorular. n11.com'da bir tane buldum fakat fiyatı fazla ucuz geldi, ayrıca N11, Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerden de alışveriş yapmayı, hem de böyle önemli bir ürün için pek güvenemiyorum. Sizce almalı mıyım? tecrübe sahibi olan var mı?
N11 aracılığı ile bir çok yerden alış veriş yaptım ancak bu tip ürünleri belli başlı yerlerden tercih ediyoum. QP, Adeks Store vb. mağazaların N11 sayfası üzerinden aldığımız zaman taksitte vade farkı olmuyor ve kupon kullanma şansımız oluyor.
Ama yine de yorum ve değerlendirmelere bakıp alabilirsiniz elbette illa ki bilindik yer olacak diye bir kanun yok ama işte ne olur ne olmaz.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da