E EPPE Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 İnternet uzerinden Razer BlackShark v2X almayi dusunuyorum. N11'den alsam sahte gelme olasiligi veya bozuk gelme olasiligi var mı veya İtopya'dan?
İnternet uzerinden Razer BlackShark v2X almayi dusunuyorum. N11'den alsam sahte gelme olasiligi veya bozuk gelme olasiligi var mı veya İtopya'dan?
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 19 Mayıs 2025 #2 EPPE dedi: İnternet uzerinden Razer BlackShark v2X almayi dusunuyorum. N11'den alsam sahte gelme olasiligi veya bozuk gelme olasiligi var mı veya İtopya'dan? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın.
EPPE dedi: İnternet uzerinden Razer BlackShark v2X almayi dusunuyorum. N11'den alsam sahte gelme olasiligi veya bozuk gelme olasiligi var mı veya İtopya'dan? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın.
E EPPE Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 628029 dedi: İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler
628029 dedi: İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Tesekkürler
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.330 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 628029 dedi: İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Düşük değil, N11 de kullanılmış ürün satan çok satıcı var. İade desen belli değil, edebilirde etmeyebilirde. 1 hafta sürmüştü kulaklık iadem. 200 fazla olsun Amazon, Hepsiburada, Trendyol olsun.
628029 dedi: İtopya'dan bir sorun yaşamazsın N11'den satıcıya göre değişir ama çok çok düşük bir ihtimal sorun yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Düşük değil, N11 de kullanılmış ürün satan çok satıcı var. İade desen belli değil, edebilirde etmeyebilirde. 1 hafta sürmüştü kulaklık iadem. 200 fazla olsun Amazon, Hepsiburada, Trendyol olsun.