N270 sisteme işletim sistemi önerisi

Chrome market ile chromebook kurtarma yardımcısını yükle. Eklentiden ChromeOS Flex'i seç ve USB'yi tak gerisini o halleder.

USB'den bilgisayarı boot edince sana 2 secenek sunuyor denemek mi istersiniz ya da kurmakmı istersiniz diye, kararı orada verirsin.

Chrome kurmam lazım o halde peki bu Windows ile Dual boot seceği verecek mi yoksa onu ayarlayabiliyor muyuz?

Diski tamamen silecek.

Nasıl yani ben diskimi daha önce parcalara ayırmıştım tek disk halinde Windows C: De depolamam ise D: Şeklinde yapmıştım ona da tıpkı Windows gibi 50 GB versem oraya kuramaz mı? Şu anda Chrome'yi indiriyorum yazdığın şekilde deneyeceğim umarım olur.

Tüm disk alanlarını siler ve diski bütünler. Zaten o bilgisayarın Windows ile bir işi yok. ChromeOS Flex ile çok hızlı uyandırma seceneklerin olacak.

Tüm disk alanlarını siler ve diski bütünler. Zaten o bilgisayarın Windows ile bir işi yok. ChromeOS Flex ile çok hızlı uyandırma seceneklerin olacak.

Tamamdır hemen yapıyorum teşekkürler haber veririm bir hata ile karşılaşırsam.

Hangi cihazı kullanıyorsunuz diye soruyor hangisini seceyim?

Son düzenleme:
Bunu seçiyoruz değil mi? Bu arada kaç GB tutar telefonumun internettini kullanıyorum da.

Chrome OS Flex'i sec.

Konuyu hortlatmış gibi oldum biraz sizin dediğiniz işletim sistemini denedim fakat yüklenmedi bir türlü nasıl 32 Bit yazdıracağımı detaylıca anlatma fırsatınız var mı dediklerinizi harfiyen uydum fakat yüklenmedi.

Chrome OS Flex'i sec.

Konuyu hortlatmış gibi oldum biraz sizin dediğiniz işletim sistemini denedim fakat yüklenmedi bir türlü nasıl 32 Bit yazdıracağımı detaylıca anlatma fırsatınız var mı dediklerinizi harfiyen uydum fakat yüklenmedi.

Dosya Ekleri

• 20220713_201846.jpg
    399,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…