proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 6 Eylül 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli 500 Gb Blue SSD Ekran kartı İntel HD Grapich İşlemci N2830 Sistemim şöyle SS olarak attım. Sizce açar mı? Arkadaşımla atöyle korku haritası gireceğiz. Dosya Ekleri aygut.png 96,2 KB · Görüntüleme: 34 sistem.png 61,9 KB · Görüntüleme: 30
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 6 Eylül 2022 #2 proyic dedi: Sistemim şöyle SS olarak attım. Sizce açar mı? Arkadaşımla atöyle korku haritası gireceğiz. Genişletmek için tıkla... AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar.
proyic dedi: Sistemim şöyle SS olarak attım. Sizce açar mı? Arkadaşımla atöyle korku haritası gireceğiz. Genişletmek için tıkla... AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 6 Eylül 2022 #3 perfectoo dedi: AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. perfectoo dedi: AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi haritalarda donma kasma yok teşekkürler. Şimdi ETS 2 deneyeceğim inşallah kasmaz. (Online)
perfectoo dedi: AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. perfectoo dedi: AWP lego, aim redline gibi maplari açar. Korku haritası kapalı ve çok fazla FPS düşürecek bir ortamda değilse açar. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi haritalarda donma kasma yok teşekkürler. Şimdi ETS 2 deneyeceğim inşallah kasmaz. (Online)