N2830 sistemde CS.1.6 kasıyor

Developer 1 farkı var. Bu arada video kısmından frame Sync kapatmalı.

AnyDesk indirse 2 saniyelik iş ama forumda yasak mı bilmiyorum.

Frame Sync açık olabilir evet, daha yeni fark ettim. Teşekkürler.

Değişen bir şey yok. Denendi iki tanesi. Az önce bunlardan ikisini yapmasını söyledim ama yaptıktan sonra FPS değeri sabit 60'ta kalmış. @293735

O komutların FPS'e faydası yok ki sistemin çok eski yani FPS'inin düşük olması normal.

O komutların FPS'e faydası yok ki sistemin çok eski yani FPS'inin düşük olması normal.

FPS 60'a sabitlenmiş diyor sabitlemeyi kapatmak için bu kodlar, FPS arttırmak için kodlar da var. CFG de yaptım fps arttırmak için, verebilirim ama forumda yasak mıdır bilmem.

Bende belirttim ilk mesajlarda bu bilgisayarı oyun için almakla hata ettiğini hocam. Bu sistem internette bile zorlanacaktır.

FPS 60'a sabitlenmiş diyor sabitlemeyi kapatmak için bu kodlar, FPS arttırmak için kodlar da var. CFG de yaptım FPS arttırmak için, verebilirim ama forumda yasak mıdır bilmem.

Aynen sabitlenme kapanmıyor.

Hocam normal peki ama Zula adlı oyunda FPS neden yüksek alıyor kasmadan oynuyorum.

Elimde AMD diye bir işlemci var takarsam sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…