N2830 sistemde Minecraft kasıyor

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 10 iken Minecraft 1.16.5 açıyordu. Kasıyordu ama gene ben oynayabiliyordum. Sonra daha fazla FPS versin diye Windows 7 yaptım bilgisayarı ama bu sefer 1.16.5 hiç açılmadı bile. Belki düzelir diye Windows 8.1 yaptım yine aynı oldu nasıl çözebilirim?(bilgisayarı 1 ay aralıklarla sürüm değiştirdim)

Ekran kartı: Intel HD Graphics.
RAM 4 GB.
İşlemci: Intel Celeron n2830.

Windows 10'a dönmeyi denediniz mi?

Driverleri kurduğunuzdan emin olun ve chunkları 2ye çekip OptiFine indirin OptiFine indirdikten sonra ayarlardan animasyonlara girip tümünü kapat seçeneğine basın ve grafikleri hızlı yapın bende aynı sistem var 1.17 50FPS+ çalıştırıyorum işlemcimiz farklı sadece.

Windows 10'a dönmeyi denediniz mi?

Hayır denemedim optimazson sorunu olabilir mi belki Windows 10 daha iyidir ama Windows 10 yapınca da bilgisayara ağır gelmez mi?

İşlemci farkı işte çünkü bende her şeyi en düşük yaptım.

Hayır denemedim optimazson sorunu olabilir mi belki Windows 10 daha iyidir ama Windows 10 yapınca da bilgisayara ağır gelmez mi?

Eğer kullandığınız donanımların sürücülerini kurmadıysanız o yüzden çalışmıyor olabilir Minecraft Windows 10 aşağısı sürümlerde. Ayrıca SSD'in varsa 4 GB RAM o kadar yormaz. Bende SSD + 4 GB RAM ile kullandım Windows 10'u.

Benim şu anki kullandığım sistem Intel Pentium E2180 2 GB RAM 32 Bit ATI Radeon HD 6350 ekran kartım var ben 70+ çalıştırıyorum ve eski sistemlerde ilk 5dakika boyunca oyun kasar ilk 5 dakika oyunda kaldıktan sonra performansınıza bakın.

Oyun açılıyor 10 saniye sonra çöküyor. Windows 10 da böyle bir şey olmamıştı.
Bir de bir şey söyleyeyim biz tamirciye vermiştik PC'yi Windows 10 olarak geri verdiler acaba onlar mı sürücüyü yükledi diye daha iyiydi çünkü ben Driver Booster adlı uygulamadan indirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…