A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #1 Ben laptopa Brawl Stars oynamak için emulator kurmak istiyorum. Sizce hangi emulator olur? Bence hiçbir emulatorü kaldırmayacak. İşlemci=intel Celeron N3050 1.60 GHz. RAM=2 GB. Ekran kartı=intel HD Graphics.
Ben laptopa Brawl Stars oynamak için emulator kurmak istiyorum. Sizce hangi emulator olur? Bence hiçbir emulatorü kaldırmayacak. İşlemci=intel Celeron N3050 1.60 GHz. RAM=2 GB. Ekran kartı=intel HD Graphics.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 17 Ocak 2021 #2 Doğru. Hiç bir emulatör kaldırmaz. Ama bilgisayarın kendisine Android yükleyebilirsiniz. PrimeOS gibi işletim sistemleri ile.
Doğru. Hiç bir emulatör kaldırmaz. Ama bilgisayarın kendisine Android yükleyebilirsiniz. PrimeOS gibi işletim sistemleri ile.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #3 SSDKullaniyorum dedi: Doğru. Hiçbir emulatör kaldırmaz. Ama bilgisayarın kendisine Android yükleyebilirsiniz. PrimeOS gibi işletim sistemleri ile. Genişletmek için tıkla... Peki Brawl Stars'ı emülatorsüz PC'de oynayamam mı?.
SSDKullaniyorum dedi: Doğru. Hiçbir emulatör kaldırmaz. Ama bilgisayarın kendisine Android yükleyebilirsiniz. PrimeOS gibi işletim sistemleri ile. Genişletmek için tıkla... Peki Brawl Stars'ı emülatorsüz PC'de oynayamam mı?.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Ocak 2021 #4 aLoneDark66 dedi: Peki Brawl Stars'ı emülatorsüz PC'de oynayamam mı?. Genişletmek için tıkla... İşte dediğim de bu zaten. Sisteme Android kurmak.
aLoneDark66 dedi: Peki Brawl Stars'ı emülatorsüz PC'de oynayamam mı?. Genişletmek için tıkla... İşte dediğim de bu zaten. Sisteme Android kurmak.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #5 SSDKullaniyorum dedi: İşte dediğim de bu zaten. Sisteme Android kurmak. Genişletmek için tıkla... haa tamam deneyeceğim.
SSDKullaniyorum dedi: İşte dediğim de bu zaten. Sisteme Android kurmak. Genişletmek için tıkla... haa tamam deneyeceğim.
AhmetBünyaminTezcan Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 aLoneDark66 dedi: Haa tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneme aLoneDark66 dedi: haa tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik lazım olur
aLoneDark66 dedi: Haa tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneme aLoneDark66 dedi: haa tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik lazım olur
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #7 AhmetBünyaminTezcan dedi: Deneme Dokunmatik lazım olur Genişletmek için tıkla... dokunmatik derken ? AhmetBünyaminTezcan dedi: Deneme. Dokunmatik lazım olur. Genişletmek için tıkla... Hala denemedim.
AhmetBünyaminTezcan dedi: Deneme Dokunmatik lazım olur Genişletmek için tıkla... dokunmatik derken ? AhmetBünyaminTezcan dedi: Deneme. Dokunmatik lazım olur. Genişletmek için tıkla... Hala denemedim.
AhmetBünyaminTezcan Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 aLoneDark66 dedi: Dokunmatik derken? Hala denemedim. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik gerek çünkü sadece mouse var Android'de klavye ile kontrol olmadığı için oynayamazsın.
aLoneDark66 dedi: Dokunmatik derken? Hala denemedim. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik gerek çünkü sadece mouse var Android'de klavye ile kontrol olmadığı için oynayamazsın.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #9 AhmetBünyaminTezcan dedi: Dokunmatik gerek çünkü sadece mouse var Android'de klavye ile kontrol olmadığı için oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Haa şimdi anladım o zaman boşver sjsjsjj.
AhmetBünyaminTezcan dedi: Dokunmatik gerek çünkü sadece mouse var Android'de klavye ile kontrol olmadığı için oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Haa şimdi anladım o zaman boşver sjsjsjj.