N3060 laptopa Tiny11 yüklemek mantıklı mı?

xKorimba

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayarıma kaç gündür tiny11 yüklemeyi düşünüyordum. Aşağıda laptopumum özellikleri vardır. Sizce mantıklı mı?

Intel Celeron n3060.
8 GB RAM.
512 GB SSD.
Intel HD Graphics 400.

En mantıklısı Celeron N işlemcili hiçbir cihaza para vermememek ve eve sokmamaktır. Ancak o aşamayı geçtiğine göre hafif arayüzlü bir Linux dağıtımı kurmak en mantıklısıdır. Bunu göz önüne alırsan farklı Linux sistemleri kullanmış üyeler var forumda. Gerekirse sistem özelliklerini belirterek Linux alt forumunda bir dağıtım önerisi isteyebilirsin. Yok illa Windows istiyorum diyorsan yada Windows'a mecbursan Tiny11 olabilir.

En mantıklısı Celeron N işlemcili hiçbir cihaza para vermememek ve eve sokmamaktır. Ancak o aşamayı geçtiğine göre hafif arayüzlü bir Linux dağıtımı kurmak en mantıklısıdır. Bunu göz önüne alırsan farklı Linux sistemleri kullanmış üyeler var forumda. Gerekirse sistem özelliklerini belirterek Linux alt forumunda bir dağıtım önerisi isteyebilirsin. Yok illa Windows istiyorum diyorsan yada Windows'a mecbursan Tiny11 olabilir.
Aslında bu laptopu bana halam vermişti ders çalışmam için. Yani normalde bende istemezdim Celeron N işlemcili bir laptop ama, kısmet. 💁‍♂️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı