qashqaiR Zeptopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı?
Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı?
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 1 Ağustos 2024 #2 qashqaiR dedi: Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar 8 GB RAM yapsanız da işlemci ve ekran kartı oynatmaz bu sefer. Bu sistem Valorant açmaz ve ETS 2 açmaz. Eski oyunlara yönelmelisiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
qashqaiR dedi: Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar 8 GB RAM yapsanız da işlemci ve ekran kartı oynatmaz bu sefer. Bu sistem Valorant açmaz ve ETS 2 açmaz. Eski oyunlara yönelmelisiniz.
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 qashqaiR dedi: Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı? Genişletmek için tıkla... Bu sistem çok geride kalmış hocam ekleyeceğiniz RAM oyun performansına etki etmez, nereden tutsak elimizde kalacak bir sistem yani.
qashqaiR dedi: Intel HD Graphics 400, 4 GB RAM, 3060 işlemci bilgisayara RAM yükseltsem Valorant, ETS gibi oyunları açar mı? Genişletmek için tıkla... Bu sistem çok geride kalmış hocam ekleyeceğiniz RAM oyun performansına etki etmez, nereden tutsak elimizde kalacak bir sistem yani.
qashqaiR Zeptopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 gleptoprick dedi: Bu sistem çok geride kalmış hocam ekleyeceğiniz RAM oyun performansına etki etmez, nereden tutsak elimizde kalacak bir sistem yani. Genişletmek için tıkla... Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorim dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı?
gleptoprick dedi: Bu sistem çok geride kalmış hocam ekleyeceğiniz RAM oyun performansına etki etmez, nereden tutsak elimizde kalacak bir sistem yani. Genişletmek için tıkla... Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorim dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı?
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 qashqaiR dedi: Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorayım dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz hocam fakat bence oynatmaz.
qashqaiR dedi: Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorayım dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz hocam fakat bence oynatmaz.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 1 Ağustos 2024 #6 qashqaiR dedi: Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorim dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maksimum 5 FPS verir o da şansınıza zaten. Oyun falan çöker.
qashqaiR dedi: Dün Valorant'a girdiğimde RAM'in %99'u dolu olduğunu gösteriyordu bende bir sorim dedim ayrıca turbobit işlemci var etkisi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maksimum 5 FPS verir o da şansınıza zaten. Oyun falan çöker.