N3350 4 GB sisteme W10 vs W8.1

salih123456789

Hectopat
Daha fazla  
4 GB RAM
Intel HD Graphics
Intel Celeron N3350

Sistemim bu gördüğünüz gibi, 4 GB RAM'im var. Bu sisteme ne önerirsiniz, 8 mi 10 mu? Çünkü 4 GB bellekten sadece 1.7 GB'ını kullanabiliyorum. Geri kalanı ne oluyor, Windows 10 mu alıyor? Onu da cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları.

Windows 8.1, oyunla işiniz yoksa(ki bu sistemle oynamanız imkansız) GNU/Linux dağıtımları, tercihen Linux Mint Xfce.

Cs 1.6 VE zula oynayabilir miyim Linux da Windows 10 da zula çok kasıyor Cs 1.6 kasmıyor yani bu 2 oyunu oynayabileceğim bir
Windows 8.1, oyunla işiniz yoksa(ki bu sistemle oynamanız imkansız) GNU/Linux dağıtımları, tercihen Linux Mint Xfce.
sistem önerirseniz çok iyi olur
işletim sistemi yani

CS 1.6 ve Zula oynayabilir miyim Linux da Windows 10 da Zula çok kasıyor CS 1.6 kasmıyor yani bu 2 oyunu oynayabileceğim bir.

Sistem önerirseniz çok iyi olur.
İşletim sistemi yani.

1.6 Steam oynarsınız da Zula'yı oynayamazsınız. Dışarıdan hile koruması var. İşletim sistemi yazmıştım zaten Linux Mint Xfce öneririm.

Bilgisayarın Acer ES1 533 C3N9 mu eğer oysa 8.1 kurduysan hiç driver sorununu nasıl çozdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…