Batuhanmiko Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: O SSD kronik sorunlu diye biliyorum hocam yerine Samsung'un SATA'si alınabilir. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e250bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997715434.html bu olur o zaman
Artoria Pendragon dedi: O SSD kronik sorunlu diye biliyorum hocam yerine Samsung'un SATA'si alınabilir. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e250bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997715434.html bu olur o zaman
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.892 Makaleler 9 Çözümler 1.034 14 Eylül 2022 #12 Olur hocam.
Batuhanmiko Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #13 Artoria Pendragon dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... Son bir şey sormak istiyorum ram soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin?
Artoria Pendragon dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... Son bir şey sormak istiyorum ram soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.563 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #14 Batuhanmiko dedi: Son bir şey sormak istiyorum RAM soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Eğer laptop aynı ise bu videodan bakabilirsin. Anladığım kadarı ile aynı ama emin değilim. RAM slotu attığın fotoğrafta gözükmüyor, diğer tarafında olacak anakartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Batuhanmiko dedi: Son bir şey sormak istiyorum RAM soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Eğer laptop aynı ise bu videodan bakabilirsin. Anladığım kadarı ile aynı ama emin değilim. RAM slotu attığın fotoğrafta gözükmüyor, diğer tarafında olacak anakartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.892 Makaleler 9 Çözümler 1.034 14 Eylül 2022 #15 Batuhanmiko dedi: Son bir şey sormak istiyorum RAM soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6.13'ten itibaren anlatıyor.
Batuhanmiko dedi: Son bir şey sormak istiyorum RAM soketini göremedim de ben nerede acaba zahmet olmazsa söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6.13'ten itibaren anlatıyor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 14 Eylül 2022 #16 Bu SSD kronik sorunlu. Bunun yerine bu ürünü alın: Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 250 GB ,SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Batuhanmiko dedi: Tamamdır. Bir de SSD önerebilirseniz çok güzel olur. https://www.amazon.com.tr/dp/B01N5I...e=380333&creativeASIN=B01N5IB20Q&linkCode=asn uygun mu? Genişletmek için tıkla...
Bu SSD kronik sorunlu. Bunun yerine bu ürünü alın: Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 250 GB ,SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Batuhanmiko dedi: Tamamdır. Bir de SSD önerebilirseniz çok güzel olur. https://www.amazon.com.tr/dp/B01N5I...e=380333&creativeASIN=B01N5IB20Q&linkCode=asn uygun mu? Genişletmek için tıkla...
Batuhanmiko Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #17 Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6.13'ten itibaren anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler
Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6.13'ten itibaren anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler