N4020 sistem emülatör önerisi

Daha fazla  
Sistem özellikleri.
RAM 4 GB.
Ekran kartı: Intel HD Graphics 600.
İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz.

Bilgisayarım herhangi bir emülator kaldırır mı? (Brawl Stars oynamak için)

Bende de aynı cihaz mevcut ets 2 1.35 sürümünü en düşük ayarda oynatıyor. Call Of Duty 4 dü de oynatmakta. Windows mağazasından Modern Combat 5'ide açmaktadır dostum. Bluestacks 5 te brawl stars için pie uygulamasını indirmek gerek onda da çok kasıyor pc. Ben emulatorden free fire oynuyorum fakat kasmakta harici bir hdd vardı laptopa taktım sanal diskte kullanıyorum oyunu açıyor fakat drop %70 yaşanıyor..

Son düzenleme:

BlueStacks çok kasıyor zaten başka onerebileceginz emülatör var mı?

FydeOS önerimdir. Tamamen senin bilgisayarın ile aynı özelliklere sahip dokunmatik ekranlı bir laptop kullanıyorum (thomson Neo 360 X) ve aynı zamanda FydeOS işletim sistemi bilgisayarımda tek OS olarak kurulu durumda. Kısaca tarif etmem gerekirse hem Android subsystem denilen sistem yapısı ile Android uygulama, oyun ve APK dosyalarını kurabilmeni hem de Linux environment denilen bir sistem yapısı ile Linux paketlerini. Deb dosyalarını ve programlarını kurabilmeni sağlıyor.

Hocam öncelikle yanıtın için teşekkür ederim ben o laptopu değiştim kısa bir zaman önce

Yanıtın için teşekkür ederim bu laptop kardeşimindi kısa süre içinde deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…