Bende de aynı cihaz mevcut ets 2 1.35 sürümünü en düşük ayarda oynatıyor. Call Of Duty 4 dü de oynatmakta. Windows mağazasından Modern Combat 5'ide açmaktadır dostum. Bluestacks 5 te brawl stars için pie uygulamasını indirmek gerek onda da çok kasıyor pc. Ben emulatorden free fire oynuyorum fakat kasmakta harici bir hdd vardı laptopa taktım sanal diskte kullanıyorum oyunu açıyor fakat drop %70 yaşanıyor..
Bende de aynı cihaz mevcut ETS 2 1.35 sürümünü en düşük ayarda oynatıyor. Call of Duty 4'dü de oynatmakta. Windows mağazasından modern combat 5'IDE açmaktadır dostum. BlueStacks 5'te Brawl Stars için Pie uygulamasını indirmek gerek onda da çok kasıyor PC. Ben emulatorden Free fire oynuyorum fakat kasmakta harici bir HDD vardı laptopa taktım sanal diskte kullanıyorum oyunu açıyor fakat drop %70 yaşanıyor.
FydeOS önerimdir. Tamamen senin bilgisayarın ile aynı özelliklere sahip dokunmatik ekranlı bir laptop kullanıyorum (thomson Neo 360 X) ve aynı zamanda FydeOS işletim sistemi bilgisayarımda tek OS olarak kurulu durumda. Kısaca tarif etmem gerekirse hem Android subsystem denilen sistem yapısı ile Android uygulama, oyun ve APK dosyalarını kurabilmeni hem de Linux environment denilen bir sistem yapısı ile Linux paketlerini. Deb dosyalarını ve programlarını kurabilmeni sağlıyor.
FydeOS önerimdir. Tamamen senin bilgisayarın ile aynı özelliklere sahip dokunmatik ekranlı bir laptop kullanıyorum (thomson Neo 360 X) ve aynı zamanda FydeOS işletim sistemi bilgisayarımda tek OS olarak kurulu durumda. Kısaca tarif etmem gerekirse hem Android subsystem denilen sistem yapısı ile Android uygulama, oyun ve APK dosyalarını kurabilmeni hem de Linux environment denilen bir sistem yapısı ile Linux paketlerini. Deb dosyalarını ve programlarını kurabilmeni sağlıyor.