Arkadaşlar sistemim GTA 5 kaldırır mı?
Özellikleri:
256 GB Samsung Pro EVO SSD.
8 GB DDR4 RAM.
Intel Celeron N4020.
Intel UHD 600.
GTA4ü yüksek ayarlarda, Need for Speed ve FIFA Online 4'ü düşük-orta arası ayarlarda akıcı oynayabiliyorum.
Özellikleri:
8 GB DDR4 RAM.
Intel Celeron N4020.
Intel UHD 600.
GTA4ü yüksek ayarlarda, Need for Speed ve FIFA Online 4'ü düşük-orta arası ayarlarda akıcı oynayabiliyorum.
Özellikleri:
8 GB DDR4 RAM.
Intel Celeron n4020.
Intel UHD 600.
Özellikleri:
8 GB DDR4 RAM.
Intel Celeron N4020.
Intel UHD 600.
İnsanlar GTA4'ün optimazasyonun çok kötü olduğunu ve hiçbir bilgasayarda düzgün çalışmadığını ama GTA 5'i her bilgisayarın açabileceğini söylüyorlar ama GTA4ü yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynarken neden 5I gölgelerini kapatıp en düşükte bile oynayamıyorum
İnsanlar GTA4'ün optimazasyonun çok kötü olduğunu ve hiçbir bilgasayarda düzgün çalışmadığını ama GTA 5'i her bilgisayarın açabileceğini söylüyorlar ama GTA4ü yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynarken neden 5I gölgelerini kapatıp en düşükte bile oynayamıyorum
Ben HD Graphics 3000 ile GTA Online oynuyordum 5-10 FPS ile. Zaten oynatmıyordu fakat ben o ekran kartıyla bile oynayabilirken sizin onunla oynayabilmeniz gerekiyor. Ayrıca story mode da 20-25 FPS oynuyordum.