2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Ekim 2020 #1 Windows 7'de de ZorinOS'ta da dolmuyor. Windows 7'de "prize takılı, dolmuyor" yazıyor. %1 şarjı var ve öyle kalıyor. Pil sağlığı yüksek ve şarj aleti çalışıyor. Yeni bir pil almak zorunda mıyım? Bu arada laptop N5010.
Windows 7'de de ZorinOS'ta da dolmuyor. Windows 7'de "prize takılı, dolmuyor" yazıyor. %1 şarjı var ve öyle kalıyor. Pil sağlığı yüksek ve şarj aleti çalışıyor. Yeni bir pil almak zorunda mıyım? Bu arada laptop N5010.
BerkantYILMAZ Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 93 Yer Bağcılar sınır. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #2 Piliniz bitmiş. Pilinizi çıkarıp 10 dk çalıştırın sorun düzelmez ise bitiktir. Artı 0 Eksi
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 3 Ekim 2020 #3 Acaba işletim sistemiyle alakalı olabilir mi bir de pil bitikse yapar. Adaptörden de olabilir tam güç vermiyorsa dolum yapmıyordur. Artı 0 Eksi
Acaba işletim sistemiyle alakalı olabilir mi bir de pil bitikse yapar. Adaptörden de olabilir tam güç vermiyorsa dolum yapmıyordur.
KS KS 2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Ekim 2020 #4 Cengizci dedi: Acaba işletim sistemiyle alakalı olabilir mi bir de pil bitikse yapar. Adaptörden de olabilir tam güç vermiyorsa dolum yapmıyordur. Genişletmek için tıkla... Değil, Linux'ta da böyle. BerkantYILMAZ dedi: Piliniz bitmiş. Pilinizi çıkarıp 10 dk çalıştırın sorun düzelmez ise bitiktir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Cengizci dedi: Acaba işletim sistemiyle alakalı olabilir mi bir de pil bitikse yapar. Adaptörden de olabilir tam güç vermiyorsa dolum yapmıyordur. Genişletmek için tıkla... Değil, Linux'ta da böyle. BerkantYILMAZ dedi: Piliniz bitmiş. Pilinizi çıkarıp 10 dk çalıştırın sorun düzelmez ise bitiktir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.