Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Eylül 2013 #11 Yüklü programlardan dolayı. Temiz 8.1 kur. Abin izin vermiyorsa kurma, böyle kullanmaya devam et boşuna yakınma bence.
Yüklü programlardan dolayı. Temiz 8.1 kur. Abin izin vermiyorsa kurma, böyle kullanmaya devam et boşuna yakınma bence.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Eylül 2013 #12 Recep Baltaş dedi: Yüklü programlardan dolayı. Temiz 8.1 kur. Abin izin vermiyorsa kurma, böyle kullanmaya devam et boşuna yakınma bence. Genişletmek için tıkla... Abi recovery yapsam gene aynı mı olur ?
Recep Baltaş dedi: Yüklü programlardan dolayı. Temiz 8.1 kur. Abin izin vermiyorsa kurma, böyle kullanmaya devam et boşuna yakınma bence. Genişletmek için tıkla... Abi recovery yapsam gene aynı mı olur ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 21 Eylül 2013 #13 Recorvery yap en azından. Daha iyi olacaktır. Temiz format atman daha iyi olacaktır tabii de hiç yoktan iyidir artık.
Recorvery yap en azından. Daha iyi olacaktır. Temiz format atman daha iyi olacaktır tabii de hiç yoktan iyidir artık.
S sector44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 22 5 Kasım 2013 #14 Benim bilgisayar ısındığında ekranı gidiyor ama fan, bilgisayar kasası hala çalışıyor. Neden olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2013
Benim bilgisayar ısındığında ekranı gidiyor ama fan, bilgisayar kasası hala çalışıyor. Neden olabilir ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 6 Kasım 2013 #15 sector44 dedi: Benim bilgisayar ısındığında ekranı gidiyor ama fan, bilgisayar kasası hala çalışıyor. Neden olabilir ? Genişletmek için tıkla... Diğer konuda belirttim. İşlemciniz aşırı ısınmakta. Termal macun yenilemesi yapmanız lazım.
sector44 dedi: Benim bilgisayar ısındığında ekranı gidiyor ama fan, bilgisayar kasası hala çalışıyor. Neden olabilir ? Genişletmek için tıkla... Diğer konuda belirttim. İşlemciniz aşırı ısınmakta. Termal macun yenilemesi yapmanız lazım.