Nadir Hot Wheels mi yoksa INNO64 mü?

boşversene34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 1/64 model araba koleksiyonu yapıyorum. Bütün regular modelleri sattım şimdi üst düzey bir koleksiyona geçeceğim. 2 sorum olacak. Sizce nadir rlc gibi premium R34 f&f setleri yani karaborsa olan Hot Wheels mı toplayım ya da Rlc'ye vereceğim parayı çok detaylı olan INNO64 mini GT gibi araçlar mı alayım? Ben INNO64 tarzı yapmayı düşünüyorum eğer ki öyle yaparsam nadir olamayan Hot Wheels premium modeller de toplayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1/64 araba toplayan çoğu kişide gözlemlediğim çok ilginç bir durum bu. Neden bir markaya odaklanmaya çalışıp bu kadar insanlardan fikir toplamaya çalışıyorsunuz? Seri tamamlamaya çalışıyorsan o ayrı ama hani sadece görüntü amaçlı topluyorsan bak incele gözüne güzel detaylı geliyorsa al. Mesela HW Premium Golf 7 aşırı büyük tekerleri olan rezalet bir araba. Onu alacağına farklı markaların daha güzel detaylısını bulabilirsin. Keyfine göre bak beğeniyorsan aç koy yani.

Hot Wheels aşkınız yoksa INNO64 gibi arabalar alabilirsiniz. Hot Wheels'a duyulan aşk mattelin zamanının tekeli olması ve bu şirketten çıkan iki markadan Hot Wheels'in matchboxa göre daha iyi modeller sunmasından gelir. Ayrıca aldığınız diecastın karaborsa ile olduğundan kat kat fazlasına satılabilmesi de size zevk veren faktörlerdendir. Asıl konu sizin arabanın kendisine beklediğiniz aşksa en detaylı diecast size en çok zevk veren diecast olacaktır. INNO64 Hot Wheels'tan daha fazla detaya sahip. INNO64'e bakmak Hot Wheels'a bakmaktan daha çok zevk verir. Ayrıca bunun yanına Hot Wheels yerine majorette toplamanız size aynı fiyata daha kaliteli bir deneyim sunacak. Majorette daha detaylı ve premium araçlar sunmakta.

Merhaba. Ben şahsen INNO öneririm, hatta bütçen varsa daha da üst segment olan ignition_model veya error404, PGM model gibi üreticileri öneririm. Hot Wheels'ın bir olayı yok, tamamen popüler kültür öğesi. Kısacası maddi değerini önemsemeden yalnızca beğendiğiniz modelleri alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…