Nadir ve kullanılmayan mail hesabını kapattırılabilir mi?

Lord_Gamer34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, nadir ve kullanılmayan mail hesabını kapattırabilir miyim? Mesela ahmet@gmail.com olabilir. Bir Gmail var ve ben o Gmail'i kapattırmak istiyorum. Çünkü o Gmail benim nicknamem olacak. Google desteğe yazsam böyle bir şey mümkün mü?

Yazacağım şey: Merhaba, sisteminizde şöyle bir Gmail hesabı kayıtlı (nadir bir Gmail hesabı ve büyük ihtimalle kullanılmıyor.). Ben bu Gmail hesabını kendi üzerime almak ve sonsuza dek kullanmak istiyorum. Hesap kullanılmıyor ve sizin için bir sorun yok ise hesabı kapattırabilir miyiz?

Düzenleme: Cevap aldım, böyle bir şey mümkün değilmiş.

Son düzenleme:
Tabii ki kapattıramazsın dostum. Senin için bir başkasının mailini kapatırlar mı?

Şöyle bir örnek vereyim.

Benim bir mailim var. ahmet@gmail.com olsun.

İçinde bir sürü işle ilgili dosyalarım vs vs. var.

Yıllar sonra bana lazım oldu fakat Google mailimi kapatmış.

Bu durumda Google'a ahmet@gmail.com mailinin sahibi dilediği şekilde tazminat davası açabilir en basitinden.

Google da böyle bir şey olmasını istemeyeceği için böyle bir şey yapmaz.

Tabii ki kapattıramazsın dostum. Senin için bir başkasının mailini kapatırlar mı?

Şöyle bir örnek vereyim.

Benim bir mailim var. ahmet@gmail.com olsun.

İçinde bir sürü işle ilgili dosyalarım vs vs. var.

Yıllar sonra bana lazım oldu fakat Google mailimi kapatmış.

Bu durumda Google'a ahmet@gmail.com mailinin sahibi dilediği şekilde tazminat davası açabilir en basitinden.

Google da böyle bir şey olmasını istemeyeceği için böyle bir şey yapmaz.
Hocam aşağıdaki linkte politika var. Okudum ve 2 yıl boyunca kullanılmayan hesaplardaki veriler siliniyormuş.

O zaman bende Elon Musk'ın mail adresini kapattırayım.
KullanılmıyorSA dedim.

Merhaba, nadir ve kullanılmayan mail hesabını kapattırabilir miyim? Mesela ahmet@gmail.com olabilir. Bir Gmail var ve ben o Gmail'i kapattırmak istiyorum. Çünkü o Gmail benim nicknamem olacak. Google desteğe yazsam böyle bir şey mümkün mü?

Yazacağım şey: Merhaba, sisteminizde şöyle bir Gmail hesabı kayıtlı (nadir bir Gmail hesabı ve büyük ihtimalle kullanılmıyor.). Ben bu Gmail hesabını kendi üzerime almak ve sonsuza dek kullanmak istiyorum. Hesap kullanılmıyor ve sizin için bir sorun yok ise hesabı kapattırabilir miyiz?

Gmail Yardım buradan desteğe ulaş de böyle böyle hesap açılmış onlarda kontrol ederler %90 oradan sildirirler ve tek sen Ahmet değilsin kaç milyon Ahmet var dünyada ey gidi belki birisi kullanıyordur o tür düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı