Nagas kasa önerir misiniz?

fatsey

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Sistemi nihayet topladım (bu mesajı sistemimden yazıyorum :) (hep bunu yazmak istemiştim)) Ancak kasadan istediğim verimi alamadım. Deepcool Smarter görünüş olarak gayet güzel ancak kasadan istediğim verimi alamadım. Anakartın giriş çıkış bölümü ile metal plakası iyi hizalanamadı. Özellikle USB bellek kullanırken sıkıntı oluyor. Hatta bazı USB yuvalarını hiç kullanamıyorum.
Oyuncu değilim. Amacım ucuz (+-100 lira) orta halli bir kasa almak. Küçük olması tercihim. Nagas A201/A202 bu modeller olabilir diye düşünüyorum. Ancak Nagas markası konusunda internette neredeyse hiç bilgi yok. İşin ilginç tarafı Nagas'ın bir web sitesi de yok. Aopen'ın web sitesinde ise kasalar bölümünü hiç bulamadım. Sizin bu konudaki görüşünüz nedir? Nagas'ı önerir misiniz? Bir diğer alternatifim Antec VSK3000. Bu marka/kasa hakkındaki görüşünüz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı